Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Start verkoop De Piekstraat op 12 november

Een woontoren van 73 meter hoog met 142 eigenzinnige loftwoningen op ‘Het eiland van Feijenoord’

De Piekstraat ligt op ‘Het eiland van Feijenoord’, een gebied in Rotterdam-Zuid dat zelfs door Rotterdammers nog niet ontdekt is. Maar dat gaat veranderen. Hier verrijst straks een woontoren van 73 meter hoog met 142 eigenzinnige loftwoningen, op misschien wel de stoerste plek van de stad. Omringd door water en industrie, met een verbluffend, ander uitzicht op de skyline. Een plek die barst van de potentie, als je er oog voor hebt.

Piekstraat Rotterdam Feijenoord

Start verkoop

Op donderdag 12 november 17:00 uur start officieel de verkoop van de 142 woningen in de Piekstraat. Meld je nu aan voor deze start verkoop via de website van De Piekstraat. De verkoopdocumentatie zoals de definitieve prijslijst, plattegronden, brochure en technische omschrijving zijn vanaf de start van de verkoop online beschikbaar via de website. Tip: met hulp van de Woningfinder kun je straks eenvoudig de bouwnummers met elkaar vergelijken.

A different point of view

In de Piekstraat kun je kiezen uit een grote hoeveelheid verschillende woningtypes, die je naar je eigen smaak kunt inrichten. Elke woning is anders, maar ze hebben één ding gemeen: een fenomenaal uitzicht over de stad of over het water. Doordat de locatie van het gebouw een beetje off route ligt en onontdekt is, is het uitzicht vanaf deze plek dat ook.

Nog nooit zag je de Rotterdamse iconen vanuit deze hoek en oogde de skyline zo spectaculair! En ook de blik op de rivier, die op deze plek zijn grillige kronkels maakt, is ongeëvenaard en maakt een groot gevoel van vrijheid in je los. Wat wordt jouw toekomstige uitzicht?

Piekstraat Rotterdam Feijenoord

De woningen

Een terras aan het water, een boot voor de deur, een atelier aan huis, je auto in je woning, een monumentale boekenkast van 6 meter hoog: wat je droom ook is, grote kans dat je hem hier kunt verwezenlijken. Bijzondere buitenruimte is er ook. Van terrassen aan het water tot royale, woningbrede balkons en meer beschutte inpandige loggia’s, alle met een uniek uitzicht over de stad en de Maas. De prijzen beginnen vanaf €320.000,- vrij op naam.

Een overzicht van de zes woningtypes, die variëren in grootte van 56 tot 234 m2 en schitteren door spannende plattegronden, vides, veel lichtinval en extra hoge plafonds:

Waterloft

Een eigen aanlegplaats voor je boot, toegankelijk vanaf je eigen terras over de hele breedte op het westen en een grote open woonkeuken met directe verbinding naar het terras. Met een vide en grote raampartijen voor een extra ruimtelijk gevoel.

Drive-in loft

Parkeer je auto in je eigen loft. Vanaf de straat rijd je zo in de autolift, waarmee alleen jij toegang hebt tot jouw woning. De ruimte aangrenzend aan het drive-in gedeelte is vrij indeelbaar. Heeft een buitenruimte over de volledige breedte van de loft (ca. 18 meter breed).

Panoramaloft

Gesitueerd op de hoeken van het gebouw met extra veel lichtinval. Aan twee zijden een inspirerend uitzicht over de Nieuwe Maas, het centrum of het zuiden. Heeft een grote buitenruimte, te bereiken vanuit de woonkamer. Extra ruimte te gebruiken om te betrekken bij de woonkamer, als kantoor aan huis of een extra slaapkamer.

Skyloft

Een loft verdeeld over 2 verdiepingen met een grote vide bij de trap, voor een speels effect en veel licht door grote raampartijen. Gelegen op de 15e en 16e, 21e en 22ste verdieping. De Skylofts op de 15e en 16e verdieping hebben een extra diep dakterras met zicht op de Maas. De Skylofts op de 21e en 22e verdieping zijn de penthouses van de Piekstraat.

Maas-/Cityloft

Met een ruim balkon over de volledige breedte van de woning of juist inpandig en uit de wind. De verdiepingshoge ramen zorgen voor extra veel licht. Met 1 slaapkamer, veelal mogelijk om er 2 te creëren. Uitzicht over de Nieuwe Maas of de stad.

Atelierloft

Speciale ruimte in de loft die kan functioneren als eigen atelier of studio. Met extra ruimte voor logés, kantoor aan huis of bijvoorbeeld een filmkamer en een ruim balkon over de volledige breedte van de woning.

Ontdek de verschillende woningtypes op de website van de Piekstraat: www.piekstraat.nl/woningtypes.

Piekstraat Rotterdam Feijenoord

Meer informatie

Heb jij je droomwoning gevonden in de Skyloft, Panoramaloft, Drive-in loft of één van de andere bijzondere woningtypes? Schrijf je dan in op je favoriete bouwnummer(s) via het online inschrijfformulier.

Vorig artikel Feijenoord, een buurt in ontwikkeling
Volgend artikel Feijenoord is volop in beweging