Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Start verkoop De Maasbode

De 70 meter hoge woontoren gaat vanaf oktober in de verkoop.

De voorbereidingen van De Maasbode zijn in volle gang. Vanaf nu kan je je favoriete woning uit ‘M zoeken, alle 94 bouwnummers staan namelijk live. Welke wordt ‘M? Laat het weten door de woning toe te voegen aan je wensenlijst! De verkoop van dit bijzondere project in het Stadscentrum in de wijk Cool gaat in oktober van start.

Video’s van de makers

Wat maakt De Maasbode uniek? De makers van ‘M vertellen je het! Er zijn vier korte video’s gemaakt waarin onder andere de architect Evert Kolpa van Van Bergen Kolpa Architecten aan het woord is. Ook het tot stand komen van De Maasbode wordt in een video verteld door BPD. Want het spel Jenga diende als inspiratie voor het ontwerp van het gebouw. Ben je al nieuwsgierig?

Ben jij klaar voor ‘M?

In oktober start de verkoop van De Maasbode. Om niets van ‘M te missen, meld je je aan. Weet je al naar welk woningtype jouw voorkeur uitgaat? Maak dan een ‘Mijn Eigen Huis-account’ en geef je favoriete woningtypes door. Zo ontvang jij straks als eerste de uitnodiging voor de ‘online’ start verkoop. Meld je aan op de website van De Maasbode bij je favoriete woningtype.

Ik wil ‘M!

Voor al je vragen over De Maasbode kan je contact opnemen met het team van De Maasbode. Je kunt ook terecht bij Ooms Makelaars. Door hun grote ervaring in nieuwbouwprojecten kunnen ze je perfect helpen bij de aankoop van je nieuwbouwwoning in ‘M. Ook begeleiden ze je soepel door het aankoopproces en weten feilloos wat de volgende stap is. Dus geen verrassingen of onduidelijkheden. Je neemt contact met Ooms op via: 010-4248888 of stuur een mail naar: [email protected].

Vorig artikel De Maasbode! Uniek wonen voor gezinnen in Rotterdam-Centrum
Volgend artikel “Rotterdam is heel geschikt om met kinderen te wonen”