Terug

Start verkoop De Groene Kaap op Katendrecht

Appartementen en woningen voor gezinnen, duo’s, singles, ouderen en familie

B

egin oktober start naar verwachting de verkoop van de woningen en de appartementen van De Groene Kaap op het populaire Katendrecht. Het wordt een sfeervol groen dorp dat geborgenheid biedt in een stedelijke sfeer. Gezinnen, duo’s, singles, ouderen en families: iedereen zal zich thuis voelen in De Groene Kaap.

Ontwikkelaar Stebru combineert met De Groene Kaap op het populaire Katendrecht het beste dat Rotterdam kan bieden. Zoals het omringende water, de stoere havenarchitectuur, de brede wandelkades en de vele mogelijkheden om te ontspannen. De inspirerende omgeving nodigt uit tot het maken van een sportief ommetje of tot lekker buiten spelen. Met leuke stadse zaakjes onder handbereik. Lekker een ijsje pakken, Thais eten aan de lange tafels van Deli Bird of een Kaaps biertje laten tappen in de Fenix Food Factory.

 

Nieuwsgierig? Laat je gegevens achter op www.degroenekaap.nl en ontvang meer informatie over de grootte, de situering en de prijs van de woningen. Naar verwachting begint vanaf oktober de officiële verkoop.

De Groene Kaap is een nieuwbouwproject op Katendrecht van ontwikkelaar Stebru. Heb je vragen over de koopwoningen? Neem dan contact op met TW3 telefonisch 010 - 300 71 17 of per e-mail: info@tw3.nl.

Meld je aan voor een van de bijeenkomsten!

Neem contact op