Terug

Start verhuur van NoordBest (fase 2) op 16 april

16 nieuwe vrije sector huurwoningen in het Oude Noorden

A

an de Bloklandstraat en 1e Pijnackerstraat in het Oude Noorden bouwt Woonstad Rotterdam 16 nieuwe vrije sector huurwoningen. De eengezinswoningen hebben een historische uitstraling aan de buitenkant en bieden aan de binnenkant modern gemak. Inschrijven kan tijdens de informatieavond op 16 april bij Westerkaatje aan de Benthuizerstraat 60.

Complete woningen in een karakteristieke straat

Met NoordBest geeft Woonstad Rotterdam gezinnen de ruimte om comfortabel te wonen in de stad. De drielaagse woningen met vier slaapkamers en een tuin zijn ideaal voor (jonge) gezinnen. Alle woningen hebben een eigen voordeur aan een rustige straat en een tuin aan de achterzijde. De nieuwe gedetailleerde gevels verschillen licht van elkaar in hoogte, breedte en details. Deze afwisseling zorgt voor een levendig straatbeeld.

Projectplanning

Woonstad Rotterdam levert de 16 eengezinswoningen uit fase 2 naar verwachting op in de zomer van 2019. In 2016 zijn in fase 1 al 36 koopwoningen en 23 huurwoningen in de vrije sector gebouwd. Alle woningen in fase 1 zijn inmiddels verhuurd en verkocht.

Het Oude Noorden

De woningen van NoordBest liggen midden in het Oude Noorden. Deze authentieke wijk met historische gebouwen en karakteristieke pleinen ligt tussen het stadscentrum en groene gebieden als het Kralingse Bos en de Bergse Plassen. Het is een rustige wijk met veel ruimte én de stadse gezelligheid van eettentjes, winkels en evenementen. De vele kinderdagverblijven, scholen en speelplekken maken het een kindvriendelijke wijk. Lees meer over projecten in het Oude Noorden in het artikel: Nieuwe ontwikkelingen in het Oude Noorden.

Informatieavond in Westerkaatje

Heb je interesse in het huren van een woning in NoordBest? Kom dan op dinsdag 16 april tussen 17.30 en 19.30 uur naar de informatieavond in Westerkaatje, Benthuizerstraat 60. Woonstad Rotterdam geeft deze avond het startsein voor de verhuur van de 16 woningen.

Meer informatie

Wil je meer weten over het nieuwbouwproject? Ga dan naar de website van NoordBest en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Wonen in Rotterdam
Meld je aan voor een van de bijeenkomsten!

Neem contact op