Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Start verhuur De Groene Kaap

Het meest gevarieerde huuraanbod van Rotterdam

Wonen in De Groene Kaap op Katendrecht? Maar liefst 65 stadswoningen en 291 appartementen zijn binnenkort beschikbaar. Allemaal woningen die flink verschillen qua type en grootte, waardoor De Groene Kaap misschien wel het meest gevarieerde huuraanbod van Rotterdam heeft! De verhuur start op 10 augustus om 09:00 uur. Naar verwachting zullen de woningen eind 2020 worden opgeleverd.

Weelderige beplanting en sfeervolle verlichting

De Groene Kaap is een bijzonder geheel van woontorens, gestapelde stads- en hofwoningen, binnentuinen, daktuinen en een wandelroute van de hoofdingang tot over de daken. In totaal zijn er vijf woontorens met een grote diversiteit aan appartementen. Meer informatie over de verschillende woningtypes vind je hier. Huurprijzen variëren van € 850,- tot € 2200,-.

Tussen de woontorens in vind je gestapelde eengezinswoningen van twee of drie verdiepingen. In het midden ontstaat zo een intiem hofje, aangekleed met weelderige beplanting en sfeervolle verlichting in de avond. De tuinen zijn niet alleen toegankelijk voor bewoners, maar ook voor bezoekers van De Groene Kaap.

Wonen op de Kaap

Rondom De Groene Kaap op het populaire Katendrecht vind je het beste dat Rotterdam te bieden heeft. Zoals het omringende water, de stoere havenarchitectuur, de brede wandelkades en de vele mogelijkheden om te ontspannen. Met gezellige buurtgenoten, het sfeervolle plein bij de hoofdentree en de avontuurlijke rondwandeling met panoramisch uitzicht vanaf het gebouw, is er dichtbij huis altijd iets te beleven.

Start verhuur

Benieuwd geworden? De verhuur van De Groene Kaap start 10 augustus om 09:00 uur. Schrijf je in via www.ikwilhurenindegroenekaap.nl en geef je voorkeuren aan via de inschrijfmodule.

Vorig artikel Het ‘grijze huis met de oranje kozijnen’ op Katendrecht is groen van dak tot tuin
Volgend artikel Cammy en Brénousky dansen voor verbinding in de Afrikaanderwijk