Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Start bouw appartementencomplex Fleur in Hoogvliet-Zuid

79 duurzame appartementen voor middenhuur

Deze week is de bouw gestart van appartementencomplex Fleur in Rotterdam-Hoogvliet. Fleur wordt gerealiseerd aan de Kruisnetlaan in de wijk Hoogvliet-Zuid.

In woongebouw Fleur komen 79 moderne appartementen bestemd voor middenhuur. De oplevering wordt halverwege 2025 verwacht.

Impressie Fleur en foto Mulderblauw  

Moderne appartementen in Fleur

Woongebouw Fleur krijgt 79 moderne appartementen. De woningen hebben een gemiddelde oppervlakte van 68 m2 en vallen in de Rotterdamse middenhuur regeling.

Het appartementencomplex Fleur komt te liggen in de wijk Hoogvliet-Zuid, een wijk met een gemoedelijk dorps karakter met water en winkels in de buurt. Hier woon je rustig maar ook dichtbij de metro waardoor je snel in het centrum van Rotterdam kunt zijn.

Fleur is ontworpen door Mulderblauw Architecten.

Fleur
Fleur

In het eerste kwartaal van 2024 is de bouw gestart van appartementencomplex Fleur in Rotterdam-Hoogvliet. Fleur wordt gerealiseerd aan de Kruisnetlaan in de wijk Hoogvliet-Zuid. In woongebouw Fleur komen 79 moderne appartementen bestemd voor middenhuur. De oplevering wordt halverwege 2025 verwacht.

Lees meer

Meer informatie

De bouw van Fleur is in het eerste kwartaal van 2024 gestart. De verwachte oplevering is half 2025. Voor meer informatie kun je kijken bij Van Zanten Bouw en houd ook het nieuws op Wonen in Rotterdam in de gaten.

Vorig artikel Bright City Living in verkoop: duurzaam en betaalbare woningen nabij Kralingse Bos
Volgend artikel Wilgenplantsoen: een samenbouwproject voor wonen op maat met elkaar