Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Uniek wonen aan de Maas in Stack

Bekijk de verschillende woningtypes, en bepaal waar jij wilt wonen

STACK wordt een iconisch gebouw op de kop van de Müllerpier in het Lloydkwartier. Een nieuw landmark voor architectuurstad Rotterdam en een herkenningspunt voor alle (cruise)schepen die binnenvaren. Met de ontwikkeling van STACK is de herontwikkeling van de industriële Müllerpier met rijke geschiedenis bijna afgerond en woon je op een rustige plek met fantastisch uitzicht, in de directe nabijheid van het Park, de Euromast én dichtbij het bruisende centrum van Rotterdam.

Er zijn nog enkele woningen te koop in STACK. Op de aanbodpagina van het project kun je exact zien welke woningen je nog kunt bemachtigen.

Centrum west - STACK

Voor ieder wat wils

STACK kent zeven verschillende woningtypes, variërend van appartementen tot eengezinswoningen en penthouses. Door de grote diversiteit biedt dit nieuwe landmark voor ieder wat wils. De ringappartementen die de vier blokken van elkaar scheiden worden gekenmerkt door grote terrassen met fantastische uitzichten over de Nieuwe Maas, het stadscentrum stad, het Park, de Euromast, het ss Rotterdam en de Wilhelminapier. De zeven woningtypes worden hieronder toegelicht.

Eengezinswoning

Wonen over twee lagen met een uitzonderlijk uitzicht op de Maas en het Lloydkwartier: dat kan in een van de zes ruime eengezinswoningen in STACK. Het woonoppervlak varieert van 106 tot 185 m². Deze woningen beschikken over een ruime tuin, zonnig gelegen op het zuiden of op het westen. Op de begane grond bevinden zich entree, apart toilet, woonkamer met open of halfopen keuken, een aparte berging, toegang tot de parkeergarage en afhankelijk van het type ook ruimte voor een extra werkkamer. De begane grond heeft een verdiepingshoogte van ca. 2.8m hoog. Op de verdieping beschikt elke eengezinswoning over minimaal 3 slaapkamers en een ruime badkamer.

RING appartement

Een geweldig uitzicht op de Maas, Het Park bij de Euromast, het Lloydkwartier én de stad met daarnaast grote terrassen: dat kenmerkt de ringappartementen op de 4e, 8e en 14e verdieping. Op de dakterrassen is het mogelijk om een jacuzzi te plaatsen (behalve bij bouwnummers 54 en 55) en die op de 4e verdieping zijn extra royaal. Het woonoppervlak varieert van circa 87 tot maar liefst 157 m². Welke verdieping er ook wordt gekozen, de dakterrassen zijn altijd royaal en optimaal gericht op de zon. De ringappartementen beschikken over een ruime entree, grote woonkamer met open keuken, minimaal 2 slaapkamers en een badkamer. De grotere ringappartementen hebben een mogelijkheid om een extra badkamer en-suite te plaatsen en een verdiepingshoogte van maar liefst 2.80 meter. De ringappartementen hebben tevens een externe berging.

PARK appartement

De 19 overhoekse parkappartementen hebben een woonoppervlak variërend van circa 69 tot 111 m² en bieden prachtige uitzichten over de oude stad, het Park en de iconische Euromast.
Elk appartement van dit type beschikt over een loggia of een balkon op het oosten: als bewoner zie je de zon opkomen boven de stad. De parkappartementen hebben een ruime entree, apart toilet, grote woonkamer met open keuken, 2 tot 3 slaapkamers, eventueel ruimte voor een aparte werkkamer, en badkamer.

RIVIER appartement

Wie gaat voor een waanzinnig overhoeks uitzicht op de Maas met uitzicht richting de Wilhelminapier en Erasmusbrug, heeft de keuze uit 19 rivierappartementen. Deze woningen hebben een woonoppervlak variërend van circa 97 tot 136 m² en zijn georiënteerd op het zuiden en het oosten. De grote woonkamer met open keuken geeft toegang tot een zonnig balkon of loggia. De rivierappartementen beschikken over 2 tot 3 slaapkamers, een apart toilet  en 1 of 2 badkamer(s).

HAVEN appartement

STACK heeft 17 havenappartementen met uitzicht over de Maas en de haven. Met een woonoppervlak variërend van circa 89 tot 143 m² bieden deze woningen volop ruimte en een fraai overhoekse beleving van de haven van Rotterdam. De appartementen zijn gelegen op het zuid-westen, beschikken over een ruim balkon en hebben hiermee altijd een zonnige buitenruimte. Deze is bereikbaar via de ruime woonkamer met open keuken. Elk appartement heeft verder over een royale entree, een apart toilet, een berging, 1 of 2 badkamer(s), 2 tot 3 slaapkamers waarvan sommige met eigen badkamer.

LLOYD appartement

Er zijn 15 Lloydappartementen in STACK, genoemd naar het uitzicht op het Lloydkwartier, het voormalige havengebied dat sinds eind vorige eeuw is veranderd in een nieuwe, karaktervolle wijk. Door de overhoekse beleving bieden de woningen uitzicht op zowel het Lloydkwartier als de Schiehaven. De Lloydappartementen hebben een woonoppervlak variërend van circa 74 tot 102 m² en de buitenruimte is georiënteerd op het westen. Bewoners beschikken over een royale entree, woonkamer met open keuken, een apart toilet, een ruime badkamer, 2 tot 3 slaapkamers, een mogelijkheid tot werkkamer en een berging.

PENTHOUSE

De twee penthouses in STACK zijn georiënteerd op de Maas, stad én de haven van Rotterdam. De luxe en ruime woningen hebben een woonoppervlak van 161 en 169 m². De lichte grote woonkamer geeft toegang tot een royaal dakterras op het zuiden om optimaal van het waanzinnige uitzicht te kunnen genieten. Op dit terras is het mogelijk een jacuzzi te plaatsen. De penthouses beschikken daarnaast over een apart balkon op het oosten of westen. Er is veel ruimte om een prachtige luxe open woonkeuken te plaatsen. De penthouses hebben 3 slaapkamers, een mogelijkheid tot werkkamer en 2 badkamer(s)  en een verdiepingshoogte van maar liefst 2.80 meter.

Meer informatie over Stack

Wil jij wonen met uitzicht over de Maas? Er zijn nog enkele woningen beschikbaar in Stack. Op de projectwebsite vind je het actuele woningaanbod.

Vorig artikel Architect Robert Winkel woont met gezin in de ‘lelijkste’ loft van De Schiecentrale
Volgend artikel Lekker los in het Lloydkwartier