Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

STACK, de nieuwe landmark voor Rotterdam

STACK gaat nog deze zomer in pre-sale

Aan de Maas, op het uiterste puntje van de Müllerpier staat straks een nieuwe luxe woontoren: STACK met prachtige uitzichten over de Maas, Het Park, de Euromast, de Rotterdamse skyline, evenals de Erasmusbrug, de Wilhelminapier en in de verte de haven. De uitgesproken plek om te wonen op een rustige plek aan de Maas en toch dichtbij het centrum van Rotterdam.

Nieuw landmark voor Rotterdam

STACK is een expressief gebouw en al van ver herkenbaar. Een sculptuur van gestapelde blokken, allemaal in hun eigen kleurschakering. Het silhouet lijkt constant in beweging, net als de Maas. STACK is eigenzinnig van buiten en exclusief van binnen.

Kleinschalig wonen

Het uitgesproken silhouet van STACK bepaalt het woningaanbod. Op de begane grond bevinden zich tweelaagse eengezinswoningen, binnen ieder blok daarboven appartementen. Elke bouwlaag heeft slechts vier appartementen getypeerd naar het uitzicht: Rivier, Haven, Lloyd en Park. Dit betekent kleinschalig wonen met maximaal drie buren per laag. Tussen de appartementen liggen de ringappartementen met grote dakterrassen en driezijdig uitzicht. Op de bovenste laag bevinden zich 2 penthouses georiënteerd op de Maas, stad én de haven van Rotterdam. Dit is bij uitstek dan ook de meest unieke plek om te wonen in Rotterdam!

Woningaanbod online!

STACK gaat nog deze zomer in pre-sale en bestaat uit 6 eengezinswoningen, 77 appartementen en 2 luxe penthouses. De woontoren heeft daarmee een gevarieerd aanbod voor iedereen die direct aan de Maas wil wonen en op zoek is dat ene exclusieve plekje in Rotterdam. De woningtypes zijn binnenkort online te vinden.

Wonen in STACK is mogelijk vanaf ca. € 385.000,- v.o.n. Voor meer informatie over het project kun je een kijkje nemen op www.stackrotterdam.nl

 

Vorig artikel Architect Robert Winkel woont met gezin in de ‘lelijkste’ loft van De Schiecentrale
Volgend artikel Lekker los in het Lloydkwartier