Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Sneak Piek Piekstraat gestart

Vanaf nu is het mogelijk in te schrijven op jouw droomwoning

Afgelopen vond de digitale Sneak Piek van de 142 woningen in de Piekstraat plaats. Vanaf nu is het mogelijk om je in te schrijven op jouw droomwoning in de Piekstraat, nog voordat de verkoop later dit jaar start.

Informatie over woningtypes

Was je niet in de gelegenheid om de Sneak Piek bij te wonen? Vanaf nu staan de introductievideo en de brochure online. Ook is de gedetailleerde informatie over deze woningtypes beschikbaar op de website. Hier bekijk je de onder andere de prijslijst en de technische omschrijving. Tip: Met hulp van de Woningfinder kun je eenvoudig de bouwnummers met elkaar vergelijken.

Inschrijven kan vanaf nu

Heb jij je droomwoning gevonden in de Skyloft, Panoramaloft, Drive-in loft of één van de andere bijzondere woningtypes? Schrijf je dan vóór zondag 19 juli 23:00 uur in op je favoriete bouwnummer(s). Inschrijven kan via het online inschrijfformulier.

Hierna vindt de toewijzing plaats en wordt iedereen die zich heeft ingeschreven op de hoogte gesteld van het resultaat van de toewijzing. Indien je geen woning toegewezen krijgt, kom je automatisch op de reservelijst te staan.

Nog nooit zag je de Rotterdamse iconen vanuit deze hoek en oogde de skyline zo spectaculair

A different point of view

In de Piekstraat kun je kiezen uit een grote hoeveelheid woningtypes, die je naar je eigen smaak kunt inrichten. Elke woning is anders, maar ze hebben één ding gemeen: een fenomenaal uitzicht over de stad of over het water. Doordat de locatie van het gebouw onontdekt is, is het uitzicht vanaf deze plek dat ook. Nog nooit zag je de Rotterdamse iconen vanuit deze hoek en oogde de skyline zo spectaculair! En ook de blik op de rivier, die op deze plek zijn grillige kronkels maakt, is ongeëvenaard en maakt een groot gevoel van vrijheid in je los. Wat wordt jouw toekomstige uitzicht? Ontdek het hier!

Vorig artikel Klimaatadaptieve Havenlofts in de Nassauhaven vieren hoogtij
Volgend artikel Feijenoord is volop in beweging