Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Sayhaey Rotterdam Hoogvliet bouwt voor jongeren en spoedzoekers

35 eenpersoonswoningen en 5 eenouderwoningen voor sociale huur

Sayhaey Rotterdam Hoogvliet is niet zomaar een woonconcept. Het wil wonen mogelijk maken voor doelgroepen die een beetje hulp nodig hebben bij het vinden van eigen woonruimte. Sayhaey biedt tijdelijke betaalbare, veilige en duurzame eenpersoonswoningen, aan jongeren en spoedzoekers. Huurwoningen die dienen als opstap of tussenstap naar een zelfstandig leven. Op de locatie Rotterdam Hoogvliet komen ook enkele woningen voor eenoudergezinnen.

Sayhaey Rotterdam Hoogvliet ligt in de wijk Hoogvliet-Noord, aan de zuidkant van Rotterdam, langs de oevers van de Oude Maas. Het appartementencomplex staat vlakbij het Rotterdams Havengebied in een rustige en vriendelijke buurt.

Eigen voordeur

Sayhaey Rotterdam Hoogvliet bestaat uit 35 eenpersoonswoningen en 5 woningen voor eenoudergezinnen. Via de voordeur van de woning kom je in de keuken, die grenst aan de open woon- slaapkamer. er is een aparte badkamer voor jezelf. De woning is voorzien van alle belangrijke aansluitingen zoals internet, telefonie en televisie. De oppervlaktes van de woningen verschillen en liggen tussen de 20m² en 50m². Iedere woning heeft zijn eigen voordeur. Dat betekent dat je aanspraak kunt maken op huursubsidie.

Je huurt hier al een zelfstandige woonstudio van 23m2 vanaf € 452,20 tot een Basis plus woning van 47m2 vanaf € 750,- (excl.) per maand, prijspeil mei 2022.

Bij de Groene Gordel

Sayhaey Rotterdam Hoogvliet ligt aan de Venezuelaweg aan de rand van het Bonairepark. Het Bonairepark maakt deel uit van de Groene Gordel, een natuurgebied dat bestaat uit verschillende parken met ieder een eigen sfeer. Een fijne plek om te ontspannen, te sporten en te wandelen. In de directe omgeving van SayHaey Rotterdam Hoogvliet vind je alle voorzieningen die je nodig hebt. Het winkelcentrum Hoogvliet ligt op loopafstand en er zijn verschillende winkels om de hoek.

Sayhaey Rotterdam Hoogvliet is goed bereikbaar. Er zijn diverse bushaltes en vanaf metrohalte Hoogvliet reis je in iets meer dan 20 minuten naar het centrum van Rotterdam. Daarnaast is voldoende parkeergelegenheid op openbaar terrein in de buurt.

Meer informatie

De verwachte start huur van de woningen is nog niet bekend.. Meer informatie vind je via de website van Sayhaey.

Vorig artikel Tijdelijke sociale huurwoningen in Feijenoord
Volgend artikel StartR biedt flexibele woningen in heel Rotterdam voor starters én herstarters