Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Denk en bouw je mee aan Katendrecht? Kom naar de InformatieLabs 17 en 21 november!

De komst van de Erasmusbrug in de jaren negentig was de aanjager voor de bouw op de Kop van Zuid in Rotterdam. Zo is er de afgelopen jaren gebouwd aan een binnenstad op twee oevers van de Maas. Die is nog niet af. Ook op Katendrecht zal er daarom de komende jaren nog worden gebouwd. Bouwen is nodig, omdat er een tekort aan huizen is. De gemeente wil een huis voor elke Rotterdammer. Bij de uitwerking van de plannen wil de gemeente graag met (toekomstige) bewoners in gesprek, ook over jouw ideeën. Kom je ook meedenken en meepraten?

Kijk op www.dromenlab.nl/katendrecht voor het programma en meld je aan!

Meer weten over de plannen die de gemeente heeft voor Katendrecht?

Donderdag 17 november geeft de gemeente tussen 15:00 en 21:00 uur in Kantine Walhalla aan de Veerlaan 11 een beeld van de toekomst. Tijdens deze bijeenkomst geeft de gemeente toelichting op verschillende thema’s zoals wonen, verkeer, onderwijs, voorzieningen onder meer winkels, horeca, zorg) maar ook communicatie en participatie. Daarnaast geeft de gemeente antwoord op vragen uit de wijk en is benieuwd naar wat jouw ideeën en wensen zijn voor de toekomst van Katendrecht. En nog belangrijker: Hoe kan de gemeente jou als (toekomstige) bewoner actief betrekken bij de ontwikkeling?

Wil je meer weten over bepaalde projecten op Katendrecht?

Maandag 21 november tussen 15:00 en 21:00 uur ben je welkom in Kantine Walhalla aan de Veerlaan 11 om te zien wat er momenteel gebouwd wordt en gebouwd gaat worden. Je krijgt een indruk van een aantal projecten en je kunt in gesprek gaan met ontwikkelaars en medewerkers van de gemeente. Kijk op de website om welke projecten het deze avond gaat.

Kijk op www.dromenlab.nl/katendrecht voor het programma en meld je aan!

Vorig artikel Ostadehof is wonen in een hofje in verrassend groen Rozenburg
Volgend artikel Energiezuinig wonen in de groenste omgeving op Zuid