Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Rotterdam City Living: betaalbare woningen in Het Lage Land

Transformatieproject aan de Hoofdweg in Rotterdam

Een voormalig kantoorpand aan de Hoofdweg 52 in de wijk Het Lage Land wordt omgebouwd tot 32 aantrekkelijke koopappartementen. De appartementen hebben afmetingen van ca. 48m² tot ca. 71m² en worden gasloos opgeleverd met een energielabel A. De woningen zijn gelegen op eigen grond dus geen gedoe met erfpacht! Prijzen lopen uiteen van €259.000 tot €355.000.

Save the date: zaterdag 10 december van 13:00 tot 15:00 uur open huis

Ben je benieuwd naar de omgeving waar dit gebouw ligt? Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jou om hier een appartement te huren? Heb je vragen voor de verkopende makelaar? Kom dan zaterdag 10 december naar het Open Huis van 13:00 tot 15:00 uur. Het adres is Hoofdweg 52.

Omgeving Rotterdam City Living

Het voormalige kantoorpand is gelegen aan de Hoofdweg, die loopt van de Boszoom in Kralingen helemaal tot aan Nieuwerkerk. De wijk Het Lage Land wordt omschreven als meest vriendelijke wijk van Rotterdam. Met een mix van groen én stadsleven. In Het Lage Land vinden we een gezellig Winkelcentrum Lage Land waar iedere vrijdag markt is. En als je echt wilt shoppen ben je zo bij het overdekte winkelcentrum én de woonboulevard Alexandrium. Het Kralingse Bos bereik je binnen een paar minuten fietsen en als je doortrapt ben je in ongeveer 20 minuten in het centrum.

Wil je meer weten over de wijk? Kijk dan naar de wijkreportage van Oosterflank en Het Lage Land.

Rotterdam City Living
Rotterdam City Living

Een voormalig kantoorpand aan de Hoofdweg 52 in de wijk Het Lage Land wordt omgebouwd tot 32 aantrekkelijke koopappartementen. De appartementen hebben afmetingen van ca. 48m² tot ca. 71m². De woningen zijn gelegen op eigen grond dus geen gedoe met erfpacht! Prijzen lopen uiteen van €275.000 tot €355.000.

Lees meer

Meer informatie Rotterdam City Living

Kijk voor meer informatie, het inschrijven voor het Open Huis op 10 december en contactgegevens van Maarten Makelaardij op de projectsite rotterdamcityliving.nl. De site heeft nu nog niet zo veel informatie, maar wordt binnenkort aangevuld.

Vorig artikel Wat doet gemeente Rotterdam voor huizenzoekers?
Volgend artikel Verkoop duurzame en toekomstbestendige woningen aan de Heysekade gestart