Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Rotterdam City Living: betaalbare woningen in Het Lage Land

Transformatieproject aan de Hoofdweg in Rotterdam

Een voormalig kantoorpand aan de Hoofdweg 52 in de wijk Het Lage Land is omgebouwd tot 32 aantrekkelijke koopappartementen. De appartementen hebben afmetingen van ca. 48m² tot ca. 71m² en worden gasloos opgeleverd met een energielabel A. De woningen zijn gelegen op eigen grond dus geen gedoe met erfpacht! Prijzen lopen uiteen van €259.000 tot €355.000 en de verkoop is gestart.

Jouw appartement bij City Living Rotterdam

Ze maken jóuw appartement, zoals jij wilt.

  • Energielabel A
  • All electric, gasloos dus
  • Inclusief keuken en sanitair
  • Gezamenlijk dakterras en fitnessruimte
  • Parkeren is voorzien (€ 9.900,- verplichte afname) plus een gezamenlijke fietsenberging
  • Lift aanwezig in het pand
  • VVE wordt opgestart voor je
  • Op het dakvlak worden zonnepanelen aangebracht, 3 stuks voor elke studio en 1-slaapkamer appartement en 4 stuks voor de 2-slaapkamer appartementen.
  • Wens je aanpassingen? Vraag de makelaar naar de mogelijkheden.

Starterskorting

Dit project is voor starters op de woningmarkt extra interessant. Voor die starters waar de 0% overdrachtsbelasting voor geldt, zal de koopsom verlaagd worden. Ben jij zo’n starter? Vraag bij de makelaar wat jouw korting is!

Planning City Living Rotterdam

De verkoop van de appartementen is gestart op 10 december. Download hier de  prijslijst en andere relevante documentatie. Als er voldoende appartementen zijn verkocht, wordt gestart met de bouw. De bouwtijd is rond de 10 maanden, dus je woont ook nog eens lekker snel in jóuw huis.

Open Huis: 11 & 25 maart + 8 & 21 april

Ben je benieuwd naar de omgeving waar dit gebouw ligt? Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jou om hier een appartement te huren? Heb je vragen voor de verkopende makelaar? Kom dan naar een Open Huis van 11:00 tot 13:00 uur op een van bovenstaande data. Het adres is Hoofdweg 52.

 

Rotterdam City Living
Rotterdam City Living

Een voormalig kantoorpand aan de Hoofdweg 52 in de wijk Het Lage Land wordt omgebouwd tot 32 aantrekkelijke koopappartementen. De appartementen hebben afmetingen van ca. 48m² tot ca. 71m². De woningen zijn gelegen op eigen grond dus geen gedoe met erfpacht! Prijzen lopen uiteen van €275.000 tot €355.000.

Lees meer

Omgeving Rotterdam City Living

Het voormalige kantoorpand is gelegen aan de Hoofdweg, die loopt van de Boszoom in Kralingen helemaal tot aan Nieuwerkerk. De wijk Het Lage Land wordt omschreven als meest vriendelijke wijk van Rotterdam. Met een mix van groen én stadsleven. In Het Lage Land vinden we een gezellig Winkelcentrum Lage Land waar iedere vrijdag markt is. En als je echt wilt shoppen ben je zo bij het overdekte winkelcentrum én de woonboulevard Alexandrium. Het Kralingse Bos bereik je binnen een paar minuten fietsen en als je doortrapt ben je in ongeveer 20 minuten in het centrum.

Wil je meer weten over de wijk? Kijk dan naar de wijkreportage van Oosterflank en Het Lage Land.

Meer informatie Rotterdam City Living

Kijk voor meer informatie, het inschrijven voor het Open Huis op 10 december en contactgegevens van Maarten Makelaardij op de projectsite rotterdamcityliving.nl. De site heeft nu nog niet zo veel informatie, maar wordt binnenkort aangevuld.

Vorig artikel De Grote Beer biedt middenhuur dicht bij het centrum in Alexander
Volgend artikel Appartementen en stadswoningen in nieuwbouwproject Alex in het Lage Land