Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Rietzoom kavels – Park 16Hoven

Riante zelfbouwkavels in Park 16Hoven

Wie zegt er dat stad en rust niet samengaan? Park 16Hoven ligt midden in het groen in deelgebied Overschie, maar aan de horizon lonkt de Rotterdamse skyline. Op nog geen kwartier liggen musea, winkels en cafés. Genoeg van de drukte? In een mum van tijd ben je weer lekker thuis in Park 16Hoven. Op dit moment zijn er geen kavels beschikbaar. Zodra er nieuwe kavels beschikbaar komen, plaatsen we dat hier en in onze nieuwsbrief.

Best bewaarde geheim

In Park 16Hoven ligt het best bewaarde geheim van Rotterdam. Een park van ruim 25 hectare, volledig in de Engelse landschapsstijl. Dat betekent dat er alle ruimte is om te picknicken of te wandelen. Om te sporten of te spelen. Wie in Park 16Hoven woont, heeft één van de grootste ‘achtertuinen’ van Rotterdam.

Niets is zo fijn als thuis komen na een drukke dag. Het is dan ook ontzettend belangrijk dat ‘thuis’ goed bereikbaar is. Bewoners van Park 16Hoven hoeven hun kostbare tijd wat dat betreft niet aan reizen te verspillen. Je bent namelijk zo bij de snelweg. Bovendien liggen RandstadRail en Rotterdam CS binnen handbereik.

Park 16Hoven is een paradijs voor kinderen. Om iedere hoek ligt een nieuw avontuur te wachten. Lekker ravotten op het speeleiland, hutten bouwen in het park of sporten op één van de veldjes. Park 16Hoven zit vol verrassingen.

Meer informatie

Op de kavels in Park 16Hoven kan je naar eigen ontwerp een woning laten bouwen. Er zijn wel bouwregels opgesteld ten aanzien van bouwhoogte, bebouwd oppervlak, etc. Daarnaast wordt het ontwerp getoetst aan de welstandeisen van de gemeente Rotterdam. De bouwregels zijn opgenomen in de informatiebrochure.

De informatie is met zorg samengesteld. Een toelichting op de kavels tref je aan in de Informatiebrochure, Kaveltekeningen en Kavelprijzen.

Belangrijke documenten Rietzoomkavels
Informatiebrochure Park16Hoven Rietzoomkavels

Lees hier meer over de wijk Zestienhoven in deelgebied Overschie.

Vorig artikel Dirk en Simone bouwen een nul-op-de-meter woning in Park 16Hoven
Volgend artikel Stad en land in Overschie