Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Statig wonen op het ‘Gouden randje’ van Park 16Hoven

9 April start de verkoop van de ruime en luxe woningen in Reijsendaal Fase 2

Reijsendaal is een nieuwbouwproject met energiezuinige woningen aan de noordrand van Park 16Hoven. Er komen luxe afgewerkte twee-, drie- en vier geschakelde villa’s op ruime kavels waardoor je optimaal kunt genieten in je eigen tuin. De verkoop van fase 2 start op 9 april.

Ruim en luxe wonen, in een groene omgeving, met alle stedelijke voorzieningen van de grote stad om de hoek. Op de rand van rust en dynamiek, een plek waar landelijk en grootstedelijk wonen samenvloeien. Dat is Wonen in Reijsendaal in Park 16Hoven Rotterdam. Het plan Reijsendaal is een uniek stukje wonen nabij het waterrijke buitengebied en het grootstedelijke Rotterdam. Twee gerenommeerde architectenbureaus hebben onafhankelijk invulling gegeven aan het gevarieerde plan bestaande uit twee-, drie- en vier geschakelde villa’s en zelfs twee kleinschalige appartementengebouwen. Zo is bijna elke woning/appartement in het plan uniek!

Overzicht type aanduiding – Reijsendaal Park 16Hoven

Het plan wordt gekarakteriseerd door de luxe afwerking en hoogstaande architectonische uitwerking. Zo zijn bijvoorbeeld alle woningen/appartementen standaard afgewerkt met stompe binnendeuren en een zwarte deur met glas in “industriële look” van de hal naar de living. De woningen hebben bovendien een open (hard)houten trap van de begane grond naar de eerste verdieping en een plafondhoogte van ca. 3,1 meter op de begane grond, een kenmerk wat voorkomt in karakteristieke herenhuizen. Alle woningen/appartementen voldoen bovendien aan de nieuwe strenge BENG-eisen, deze afkorting staat voor: Bijna Energie Neutraal Gebouw. Dat betekent niet alleen comfortabel, maar ook duurzaam wonen!

2-kapper Fase 2 Reijsendaal

4-kapper Fase 2 Reijsendaal

3-kapper Fase 2 Reijsendaal

Het gaat in fase 2 om grondgebonden woningen en twee, drie en vier-kappers.

De prijsbandbreedtes per woningtype zijn als volgt:
Laanvilla 4-onder-1-kap € 685.000,- tot € 765.000,-
Laanvilla 3-onder-1-kap € 790.000,- tot € 895.000,-
Laanvilla 2-onder-1-kap € 930.000,- tot € 1.000.000,-

Reijsendaal in Park 16Hoven

Park 16Hoven is een mooie buitenplaats van de stad Rotterdam die een groene overgang vormt tussen de drukte van de stad en het waterrijke buitengebied. Het plan Wonen in Reijsendaal is gesitueerd aan de statige Van der Duijn van Maasdamweg, een lange laan met veel groen en water. Door de statige laan, de uitstraling van de woningen en de grote kaveloppervlaktes bestempelen we deze strook niet voor niets als het “Gouden” randje van het laatste deelplan. Het is al met al een prachtige plek.

Meer informatie

De start verkoopdatum van Wonen in Reijsendaal Fase 2 is 9 april. Vanaf deze datum kun je alle informatie downloaden op de projectsite. Hiernaast wordt er een event georganiseerd  Het in Basisschool Park 16Hoven tussen 10-13:00 uur. Je kunt dan verkoopdocumentatie ophalen, de maquette bekijken, er zijn samples van materialen aanwezig en uiteraard kun je jouw vragen stellen aan het verkoopteam. Hiervoor dien je je wel vooraf aan te melden want er wordt gewerkt met tijdsloten.

Vorig artikel Rietzoom Kavels Park 16Hoven – Overschie
Volgend artikel Stad en land in Overschie