Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

BERNINI ROTTERDAM: iconisch wonen aan de Prinsenplas

Duurzaam icoon in het groen en aan de plas in Prinsenland

Direct aan de Prinsenplas in Prinsenland gelegen, ooit het laagste punt van Nederland, ontwikkelt Nederlandse Bouw Unie BERNINI ROTTERDAM. Het 20 woonlagen tellende gebouw vormt daar straks een markant herkenningspunt in de wijk met 72 koopappartementen. De verkoop is gestart, er zijn nog enkele appartementen beschikbaar.

Omgeving BERNINI ROTTERDAM

Eigenlijk heb je alles in de buurt. Het winkelcentrum Lageland en het metrostation liggen op 6 minuten lopen. Pak je de fiets, dan ben je in 6 minuten bij het prachtige Kralingsebos of Alexandrium Shoppingcenter. Omgeven door groen en water met uitzicht op de skyline van Rotterdam. Goed bereikbaar met de auto en alle benodigde voorzieningen om de hoek. Zomaar een aantal fijne eigenschappen van de ligging van BERNINI ROTTERDAM.

Een collectieve dektuin, royale lobby en optimale klimaatbeheersing

De 72 koopappartementen in de woontoren variëren in woonoppervlak tussen de 88 en 216 m2. Met dit brede aanbod in de koopsector wordt doorgroeien binnen de wijk gestimuleerd en wordt een aanvullend woonproduct aangeboden. Houd je van ruimte en word je graag wakker met een mooi uitzicht? De grootste appartementen zijn voorzien van 3 slaapkamers, 2 badkamers, 2 balkons en een uitzicht over de plas en de skyline van het centrum.

Een aantal kenmerken van BERNINI ROTTERDAM op een rijtje:

  • 2 tot 4 appartementen per woonlaag
  • Minstens 2 comfortabele slaapkamers per appartement
  • Complete badkamer
  • Royale balkons (zonder hoge opstap)
  • Eigen berging in kelder
  • Minstens 1 privé parkeerplaats in kelder
  • Duurzame warmte én koude – optimale klimaatbeheersing in het appartement
  • Prachtig ingerichte collectieve dektuin aan het water

Op de begane grond van woontoren BERNINI ROTTERDAM komt een royale lobby entree waar ruimte is om samen te komen of te wachten. Daarnaast biedt het overige deel van de begane grond en het prachtige dek aan het water ruimte voor bijvoorbeeld daghoreca. Het grote dek, dat getrapt afloopt naar het water, krijgt een mooie vormgeving met diverse zitplekken en beplanting.

Onder de toren en het dek van BERNINI ROTTERDAM wordt een parkeervoorziening gerealiseerd die door de toepassing van een ingenieus parkeerliftsysteem ruimte biedt voor het stallen van meer dan 100 auto’s. Alle bewoners van de woontoren krijgen hier het exclusieve gebruiksrecht voor tenminste 1 van deze parkeerplaatsen.

Meer informatie

Het startsein voor de officiële verkoop van Bernini Rotterdam wordt gegeven tijdens een evenement op zaterdag 26 maart tussen 10.00 en 13.00 uur. Deze vindt plaats in het Restaurant van Golfclub Kralingen aan de Kralingseweg 200 in Rotterdam.

De verkoop van de appartementen is gestart en er zijn nog enkele beschikbaar. Kijk bij actueel woningaanbod op de projectsite.

Vorig artikel Prinsheerlijk spelen en sporten in Prinsenland
Volgend artikel Nieuwbouw Prinsenpark is voor actieve buitenlui in de stad