Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Ontdek de geheimen van de Piekstraat en omgeving

Rauw, ongepolijst en onontdekt. Wandel of fiets de speciale route in stripvorm.

De Piekstraat is een nog onbekend stuk Rotterdam dat er om vraagt nader ontdekt te worden. Rauw en ongepolijst. En met een rijke historie. Ontdek de geheimen en tips middels een route in stripvorm.

Het Eiland van Feijenoord

De Piekstraat ligt op ‘Het eiland van Feijenoord’, een gebied in Rotterdam Zuid dat zelfs onder Rotterdammers onontdekt is. Het ligt ‘off route’ en wordt nauwelijks bewoond. Maar dat gaat veranderen. Want op de kop van het eiland, direct aan de rivier, wordt de Piekstraat gebouwd. Een woontoren van 73 meter hoog met 142 eigenzinnige loftwoningen, op misschien wel de stoerste plek van de stad. Omringd door water en industrie, met een verbluffend, ánder uitzicht op de skyline. Een plek die barst van de potentie, als je er oog voor hebt.

Rondleiding in stripvorm

Speciaal voor de ontdekkingsreizigers en geïnteresseerden in wonen aan de Piekstraat, is er een leuke route in stripvorm samengesteld. Ontdek de geheimen en tips in de omgeving van de Piekstraat tijdens je eigen wandeling of fietstocht. Aan de hand van een informatieve fototour krijg je zo op een bijzondere manier een goed beeld van het verleden en de potenties van het gebied. Een leuke activiteit voor tijdens het weekend! Gezond en informatief en na afloop ben je een heel stuk wijzer over dit interessante deel van Rotterdam.

Klik hier om direct naar de route in stripvorm te gaan:

https://www.piekstraat.nl/nieuws/ontdek-de-geheimen-en-de-omgeving-van-de-piekstraat/

Jouw droomwoning in de Piekstraat

De officiële verkoop van de Piekstraat is gestart en het is nog steeds mogelijk om je in te schrijven voor jouw droomwoning.
Op de website bij “Start Verkoop” kun je eenvoudig de documentatie en alle informatie over de 6 verschillende woningtypes bekijken. Via de woningfinder kun je per verdieping bekijken waar welke woning is gesitueerd én welke woningen nog beschikbaar zijn.

Meer informatie

Neem een kijkje op de site: www.piekstraat.nl
E-mail je vraag naar [email protected] of bel 010 266 28 00

Vorig artikel Wilgenplantsoen: een samenbouwproject voor wonen op maat met elkaar
Volgend artikel Feijenoord, een buurt in ontwikkeling