Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Oden Hoogvliet: duurzaam en luxe wonen in het stadshart in de buurt van natuur

Duurzame en luxe appartementen in een groene omgeving

Zo heb je Hoogvliet nog nooit gezien: duurzaam en luxe wonen in het centrum en toch volop groen om de hoek. In het stadshart van Hoogvliet, aan de westkant van het marktplein, komt het appartementengebouw Oden. In dit duurzame en moderne gebouw komen honderd koopappartementen en een mix van verschillende huurwoningen. Het project Oden wordt naar verwachting in 2024 opgeleverd.

Oden voor starters en doorstromers

De appartementen in Oden zijn toekomstbestendig. Ze zijn duurzaam, energiezuinig en riant. Je kan hier dus heel wat jaren lekker comfortabel wonen of je nu een starter bent, of met je gezin vanuit een andere woning doorstroomt. Hier is voor elk wat wils. Op de begane grond van het appartementencomplex komen verschillende voorzieningen, waaronder een centrale plek waar alle bewoners van Oden elkaar kunnen ontmoeten.

De vele voordelen van Oden

Oden biedt veel woongenot in een unieke omgeving. Hier vind je een combinatie van groene lanen, veel voorzieningen en een goede bereikbaarheid. Niet alleen heb je hier de wekelijkse markt voor de deur, het openbaar vervoer is ook op loopafstand, dus je bent zo met de bus of metro in het centrum van Rotterdam. Ga je liever de natuur in? Ook dat kan makkelijk: tien minuten lopen of en je bent in de Ruigeplaat, een natuurgebied langs de oude Maas. Hier kun je kilometers wandelen en fietsen en de natuur langs de oevers van de Maas ontdekken.

Meer informatie

Naar verwachting wordt het project Oden in 2024 opgeleverd. Op de projectsite kun je aangeven dat je op de hoogte gehouden wilt worden. En je kan natuurlijk het nieuws op de website Wonen in Rotterdam in de gaten houden.

Oden Hoofvliet
Oden Hoofvliet

Zo heb je Hoogvliet nog nooit gezien: duurzaam en luxe wonen in het centrum en toch volop groen om de hoek. In het stadshart van Hoogvliet, aan de westkant van het marktplein, komt het appartementengebouw Oden.

Lees meer
Vorig artikel De groene geheimen van Hoogvliet
Volgend artikel Maak kennis met Hoogvliet: een groene en rustige omgeving