Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Nu in verkoop: 23 vrije kavels in Nesselande

Wonen in een rustige nieuwbouwwijk met Rotterdam centrum binnen handbereik

De gemeente Rotterdam brengt 19 kavels in Nesselande Waterwijk en 4 kavels in Nesselande Linten in de verkoop door middel van loting.

19 kavels in Nesselande Waterwijk

Waterwijk is het eilandenrijk van Nesselande. In Waterwijk komen in totaal ruim 400 woningen, waarvan 330 op vrije, ruime in het water gelegen kavels. Ze  worden gerealiseerd door de bewoners zelf. Creëer je eigen ruimte is het motto voor Waterwijk. Er worden verschillende kaveltypen aangeboden. Sommige op een privé-eilandje, andere met meer kavels op een groot eiland, weer andere naast elkaar aan een sfeervolle dijkweg. Maar altijd aan het water. Daarmee wordt aangesloten bij de grote diversiteit aan woonwensen. Klik hier voor meer informatie.

Sfeerimpressie van de huizen

4 kavels in Nesselande Linten

In Nesselande zijn aan de linten Ringvaart (Bermweg & Zuideinde) en Wollefoppenweg vier woningbouwkavels beschikbaar die kunnen worden bebouwd door de bewoners zelf. De woningbouwkavels liggen tussen de bestaande, gevarieerde lintbebouwing. Deze kavels bieden je de kans om op een exclusieve, bijzondere locatie jouw droomhuis te bouwen. Het is nauwelijks voorstelbaar is dat Rotterdam zó dichtbij ligt. Klik hier voor meer informatie.

Sfeerimpressie van de huizen

Wonen in Nesselande

Bewoners van Nesselande hebben het goed voor elkaar: ze wonen in een rustige nieuwbouwwijk, er is een zandstrand op loopafstand en met de metro zit je in een wip in Rotterdam centrum. Omgeving Zevenhuizerplas biedt bovendien volop mogelijkheden voor allerlei activiteiten.

Interesse, en meedoen aan de loting?

Uiterlijk tot en met 18 augustus 2020 om 15.00 uur kun je je inschrijven voor de loting van de woningbouwkavels door het inschrijfformulier volledig in te vullen en uitsluitend als PDF- exemplaar per e-mail te sturen naar L.vanschie@nouwen-notarissen.nl en door de waarborgsom over te maken. Nadat Nouwen Notarissen het inschrijfformulier en de waarborgsom heeft ontvangen, ontvang je hiervan per e-mail een bevestiging.

De coronamaatregelen zijn nog steeds van toepassing. De loting zal om deze reden zonder de aanwezigheid van de inschrijvers plaatsvinden. Bij de loting zijn aanwezig, de notaris, de projectmanager en de markt-contractspecialist van de gemeente.

Heb je vragen die niet in de informatiebrochure behandeld worden, stuur dan een mail naar Joke Huigen via jmh.huigen@rotterdam.nl.

Belangrijke data op een rij

  • Uiterlijke datum indiening formulier aanvullende vragen – 21 juli 2020
  • Sluitingsdatum inschrijving deelname loting + waarborgsom bij notaris – 18 augustus 2020
Vorig artikel Wat koop je in Rotterdam voor meer dan 435.000 euro?
Volgend artikel Nesselande, paradijs voor buitensporters
Wonen in Rotterdam maakt gebruik van cookies. Bij het bezoeken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.