Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

16 Mei start de verhuur van de appartementen aan de groene en statige Noordsingel

Kantoor maakt plaats voor 57 middeldure huurwoningen geschikt voor jong en oud

Op de plek van een voormalig kantoorpand aan de Noordsingel in de Agniesebuurt, is een nieuw wooncomplex in aanbouw. Er komen 57 middeldure huurwoningen geschikt voor jong en oud. Singles, samenwoners en kleine gezinnen. Dus eigenlijk woningen voor iedereen, comfortabel en duurzaam. Pal aan de groene en statige Noordsingel, het water dat al anderhalve eeuw het noorden doorsnijdt. En dat in een wijk die aan een geweldige comeback bezig is. Zeg maar gerust: het Nieuwe Noorden. De oplevering van Noordsingel 250 staat gepland voor Q4 van 2023 en op 16 mei 2023 start de verhuur.

Hoe Rotterdams wil je wonen?

Je woont op een van de tofste plekken van Rotterdam. De Noordsingel. De groene long van het Oude Noorden. Of moeten we zeggen; Het Nieuwe Noorden? Want de wijk maakt een ware metamorfose door. Met de herontwikkeling van het Noordsingel complex, De Hofbogen inclusief het Hofbogenpark en de komst van ZoHo woon je straks op een van de hotspots van Rotterdam.

Je hoeft je ‘buurtje’ niet uit voor een lekkere kop koffie, een etentje op een terras of om te shoppen want je hebt alles om de hoek. Woonwinkels, restaurants, take away’s en leuke boetiekjes. Hier leef je de urban lifestyle! En dat op vijf minuten fietsen van de Coolsingel en vijf minuten autorijden naar de A20. Die auto en fiets parkeer je trouwens gemakkelijk op eigen terrein.

 

Townhouse, appartement of penthouse?

Eenmaal binnen kom je tot rust in je eigen townhouse, appartement of penthouse. De rust van de centrale hal zorgt er voor dat je de hectiek van de stad achter je laat. Via de trap of lift bereik je je twee-, drie-, of vierkamerappartement met uitzicht op de binnentuin, Noordsingel en de hoger gelegen appartementen kijken uit over de stad! De townhouses hebben een eigen entree aan de Noordsingel.

Noordsingel 250
Noordsingel 250

Op Noordsingel 250 komen 57 middeldure huurwoningen geschikt voor jong en oud. Singles, samenwoners en kleine gezinnen. Dus eigenlijk woningen voor iedereen, comfortabel en duurzaam. Pal aan de groene en statige Noordsingel, het water dat al anderhalve eeuw het noorden doorsnijdt. En dat in een wijk die aan een geweldige comeback bezig is. Zeg maar gerust: het Nieuwe Noorden. Je kunt je al aanmelden voor het woningtype van jouw voorkeur, maar de definitieve inschrijving start pas in december 2022. De toewijzing zal begin 2023 plaatsvinden.

Lees meer

Meer informatie Noordsingel 250

De oplevering staat gepland voor Q4 van 2023 en op 16 mei 2023 start de verhuur. Wil jij hier wonen? Meld je dan nu aan en blijf op de hoogte van start verhuur en andere informatie over de Noordsingel250.

Vorig artikel Er gebeurt heel wat in ZOHO
Volgend artikel Meer ruimte om te bewegen, ontspannen en ontmoeten. Maak kennis met de Stadsprojecten.