Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Wonen in een voormalige school in het gezellige Oude Noorden

Ruime appartementen van bijna 90m2 met een luxe badkamer en keuken

Wonen in project Noorderlicht Lofts is wonen in een van de 12 appartementen in een voormalig schoolgebouw met de sfeer van voorheen maar het comfort van nu. En niet te vergeten een zeer lage energierekening door de hoge isolatiewaarde en verwarming middels een warmtepomp. Het gebouw ligt in het gezellige Oude Noorden aan de 1e Pijnackerstraat en wordt omring door een mooie gemeenschappelijke tuin.

Voormalig schoolgebouw

Ruime hal in het gebouw

Unieke Lofts

Appartementen van 43 t/m 110 m2 groot in de prijsklasse vanaf 325.000 tot 525.000 euro met een hoog plafond en prachtige hoge ramen. Alle 12 appartementen beschikken over een tuin, groot balkon of een prachtig dakterras. Ook is er een fietsenstalling en een berging voor elk appartement. De woningen zijn gasloos, beschikken over een eigen warmtepomp, zijn voorzien van vloerverwarming, dubbel glas en goede isolatie. De woningen hebben een A++ of A+++ label en worden turn-key opgeleverd met glad gestucte wanden, een complete keuken en een luxe badkamer met een ligbad en toiletruimte. Dat scheelt! De luxe keuken beschikt verder over een inductiekookplaat, afzuiging in het blad, combioven, vaatwasser en een koelkast. Deze is klaar voor gebruik.

Oude Noorden

In het Oude Noorden hebben de afgelopen jaren veel positieve ontwikkelingen plaatsgevonden om het wonen en de omgeving te verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan de Zwaanshals met haar creatieve winkeltjes, de Zaagmolenkade is een fijne boulevard geworden, de oude gevangenis aan de Noordsingel is omgebouwd tot woningen en in de buurt liggen de Hofbogen met winkeltjes op de begane grond en het oude spoor gaat een lang park worden. Het is een diverse wijk van oude en nieuwe Noorderlingen, gezinnen en studenten, jongeren en ouderen en mensen uit talloze culturen.

Je kan er van alles doen. Gezellig winkelen in de Zwart Janstraat en het hippe Zwaanshals. Flaneren langs de Zaagmolenkade, het water op me kano of boot, plaatsnemen op een terrasje aan de Rotte of een biertje drinken bij Brouwerij Noordt. Je vindt er oude bruine kroegen, hippe concept stores, AAA Kunstgalerij en restaurant, toko’s, ambachtelijke winkels en toffe koffiezaakjes. En vergeet niet de Oogstmarkt langs de Zaagmolenkade en de vele evenementen op het Noordplein. Heel gezellig dus! En met de fiets of tram ben je binnen 10 minuten in het centrum.

Meer interesse

Voor meer informatie over de woningen, kijk op de projectsite. Heb je nog vragen over project Noorderlicht Lofts neem contact op met Baljon Makelaars via 010-4223000

Vorig artikel De aantrekkingskracht van het Oude Noorden
Volgend artikel Wonen langs de Rotte met een Rotterdams accent in Noord