Terug

Nog enkele huizen beschikbaar in Het Verborgen Geheim

Nul-op-de-meter nieuwbouw in tuindorp Heijplaat. Infocentrum elke woensdag geopend

W

onen in een historisch tuindorp, met veel groen en karakteristieke arbeidershuizen, statige villa's en idyllische kerktorens. In een omgeving die Rotterdamser is dan Rotterdam: de haven. Het kan op Heijplaat, in een nieuwbouwproject met de toepasselijke naam Het Verborgen Geheim. In fase 1 zijn nog enkele kadewoningen beschikbaar. Bijzonder: het gaat om nul-op-de-meter woningen, die volledig energieneutraal zijn.

De kadewoningen krijgen een woonoppervlak van 160 vierkante meter, verdeeld over drie woonlagen. Het gaat om huizen met een open keuken, drie slaapkamers (en een badkamer) op de eerste verdieping, twee slaapkamers op de tweede verdieping en een fijne achtertuin met een berging. De woningen hebben op alle verdiepingen vloerverwarming en op het dak zonnepanelen. De prijzen zijn 289.500 of 292.500 euro (v.o.n.). Kijk op www.hetverborgengeheim.nl/prijslijst voor de laatste stand van zaken.

Het Verborgen Geheim: 170 woningen

Het Verborgen Geheim komt aan de Heysehaven en is een ontwikkeling van Van Omme & De Groot. In deze nieuwe wijk komen uiteindelijk 170 woningen. Behalve uit kadewoningen bestaat het aanbod uit tweekappers en eengezinswoningen.

Het nieuwe buurtje krijgt een afwisselend beeld

Gegarandeerd nul-op-de-meter

Alle woningen in Het Verborgen Geheim worden met nul-op-de-meter garantie gebouwd. Dat is een slimme investering in de toekomst, zowel financieel als voor het milieu. Diverse installaties en toepassingen zorgen ervoor dat je huis net zo veel energie opwekt als verbruikt: nul-op-de-meter. Van Omme & De Groot werkt hierin samen met Klimaatgarant, een bedrijf met een schat aan kennis en ervaring op het gebied van energieneutrale toepassingen in de woningbouw. Praktisch gezien betekent nul-op-de-meter dat je energiemeter aan het eind van het jaar op dezelfde stand staat als aan het begin. Je krijgt dan ook geen energienota's meer! Op de projectsite staat hierover meer informatie.

Blijf op de hoogte van het Rotterdamse woonnieuws
Meld je aan voor een van de bijeenkomsten!

Neem contact op