Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Volgende fases Hefkwartier in verkoop

De fases bestaan uit 18 eengezinswoningen, 17 vierlaagse herenhuizen en 36 stoere stadsappartementen. Inschrijven tot en met 21 januari 2021.

Rotterdam aan je voeten

Precies in het midden van Rotterdam ligt het Hefkwartier in de wijk Feijenoord. Een nieuwbouwproject tussen De Hef en het Unilevergebouw De Brug waar zo’n 300 nieuwe huizen komen. In de volgende fases van dit project gaan 71 nieuwe woningen nu in verkoop. De fases bestaan uit 18 eengezinswoningen, 17 vierlaagse herenhuizen en 36 stoere stadsappartementen. Inschrijven op een van deze huizen kan tot en met 21 januari.

Het Hefkwartier is een van de laatste locaties in Rotterdam waar zowel eengezinswoningen, herenhuizen en appartementen zo dicht bij de Maas verrijzen. Deze nieuwste stadswijk is gericht op stadsliefhebbers. Van single tot gezin en van jong tot oud.

Kindvriendelijke stadswijk

Hefkwartier is een stoere stadswijk waar de autoluwe hofjes en eigen speelplaats het maken tot een ideale woonwijk voor kinderen. Fase D bestaat uit 18 drielaagse eengezinswoningen van 117 of 135 vierkante meter met een tuin. De woningen liggen aan een hofje met de speelplaats voor de deur. Standaard worden de woningen opgeleverd met een complete keuken, badkamer en toilet en alle woningen hebben drie slaapkamers en daarnaast nog een zolder met een of twee aparte ruimtes. De eengezinswoningen zijn te koop vanaf € 435.000 v.o.n..

Herenhuizen met veel ruimte

Ben je op zoek naar net iets meer ruimte of een huis met een thuiswerkplek? Kies dan voor een herenhuis uit fase Y met vier verdiepingen. Deze woningen van 174 of 180 vierkante meter hebben standaard vier slaapkamers. Kies je voor een panorama woning dan heb je ook nog eens een aparte werkkamer op de begane grond. Voor wie houdt van een ruimtelijk huis is er keuze uit de vide woningen.

Daarnaast hebben de woningen een ruime daktuin en worden ze opgeleverd met complete keuken en badkamer.  De prijzen van de herenhuizen starten op € 605.000 v.o.n..

Stadsappartementen

Op de hoek van de Oranjeboomstraat en Roentgenstraat komen 36 stadsappartementen in fase Z. De appartementen zijn bijna allemaal verschillend. Zo heb je keuze uit studio’s vanaf 49 vierkante meter tot en met een driekamerappartement van 88 vierkante meter met een dakterras van maar liefst 50 vierkante meter.

Vanuit een aantal appartementen kijk je uit op de bekende buurman De Hef en ben je binnen 15 minuten met de fiets, watertaxi of auto bij alle Rotterdamse hotspots. De prijzen van de appartementen liggen tussen € 235.000 en € 435.000 v.o.n..

Interesse?

Heb jij interesse in wonen in Hefkwartier? Ga dan naar www.hefkwartier.nl. Inschrijven op een woning uit fase D, Y of Z is mogelijk tot en met 21 januari 2021. Heb je verder nog vragen? Neem dan contact op met de makelaars van TW3 op 010 – 300 7117 of [email protected].

Vorig artikel Wordt de skyline van Rotterdam jouw uitzicht?
Volgend artikel Bouwlust in Rotterdams nieuwe hotspot Feijenoord