Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Nieuwbouwproject Natuurlijk Stads in Charlois Zuidrand

Rustig wonen aan de rand van een dynamische wereldstad.

Natuurlijk Stads is een nieuwbouwproject, gelegen aan de Charloisse Lagedijk. Het nieuwbouwproject omvat 14 onder één kapwoningen en een vrijstaande woning.

Wonen aan de Charloisse Lagedijk betekent wonen in een prachtig groene en landelijke omgeving. Maar wel met alle gemakken van de stad dichtbij. Je staat zo met de fiets bij het metrostation, waarmee je in een mum van tijd in het centrum van Rotterdam bent. Reis je voor je werk wat verder? Met de auto sta je zo op de A15. Basisscholen in de buurt zijn er in overvloed, je kan naar Zuid, Rhoon en Barendrecht. MBO’s, HBO’s en universiteiten zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Wonen op Zuid

Wonen doe je niet in Zuid, maar op Zuid. Op Zuid vind je veel verrassende plekjes. Je kunt lekker shoppen op Zuidplein, ondertussen een drankje doen bij Lisa op Zuidplein, bezoek een evenement in Ahoy, geniet van het zonnetje op het terras bij Brasserie Koriander of trek er een dagje op uit in het Zuiderpark. Je kunt hier je rondje hardlopen, bootcampen, ontspannen en voor de kleintjes is er een kinderboerderij. Genoeg te doen dus.

Meer informatie

Wil je op de hoogte blijven van Natuurlijk Stads, vul dan het contactformulier op de website van het nieuwbouwproject in. Je kunt ook contact opnemen met Ooms Makelaars via [email protected] of bel naar 010-424 8888.

Vorig artikel Start bouw appartementencomplex Fleur in Hoogvliet-Zuid
Volgend artikel Nieuwe ervaringen en ontmoetingen op Pendrecht