Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Nieuwbouwproject Cool Sjiek

Vier duurzame stadswoningen tussen de Coolsestraat en Drievriendenstraat in het Oude Westen.

Het centrum van Rotterdam wordt enkele nieuwbouwparels rijker: Cool Sjiek. Deze vier luxe eengezinswoningen worden gerealiseerd op slechts enkele minuten lopen van Rotterdam Centraal Station. Twee type woningen van respectievelijk 150 en 170 m2 die bijdragen aan de gewenste verdichting van de stad. Verdichten op een zeer sjieke manier!

Vier slaapkamers, een keuken met Quooker én een spectaculair dakterras

Iedere woning heeft vier woonlagen, vier slaapkamers en een spectaculair uitzicht vanaf het dakterras. De keuken is, met onder andere een kookplaat met ingebouwde afzuiging en een combi Quooker, luxe en compleet uitgevoerd. Ook de badkamer accentueert het sjieke gevoel. De verschillende opties geven je de mogelijkheid de woning te personaliseren en volledig naar wens te maken.

Duurzaam wonen

Cool Sjiek biedt diversiteit in het straatbeeld van Rotterdam en veel belangrijker; vier duurzame stadswoningen die in iedere wereldstad zouden opvallen. De woningen worden gasloos opgeleverd. Met onder andere een warmtepomp, zonnecollectoren, een douchegoot warmteterugwinunit (WTW) en triple glas is aan allerlei aspecten van duurzaamheid gedacht bij het ontwerp van Cool Sjiek. Prijzen zijn vanaf € 625.000 V.O.N..

Locatie en bereikbaarheid

Cool Sjiek wordt gerealiseerd in een dwarsstraat tussen twee rustige straten: de Coolsestraat en Drievriendenstraat in het Oude Westen. Een plek waar je je thuis kan terugtrekken, maar met een wandeling de straat uit ook zo de reuring tegemoet loopt. Restaurants, sportfaciliteiten, scholen en musea zijn allemaal voorhanden. Cool Sjiek is goed bereikbaar. Rotterdam Centraal Station ligt op loopafstand dus je verplaatst je binnen no time door en uit de stad met trein, metro en bus. Met de auto zit je zo op snelweg; de A13 en A20 liggen om de hoek.

Meer informatie

De planning is om de nieuwbouw medio 2020 te starten en de woningen media 2021 op te leveren. Schrijf je hier in en blijf op de hoogte van Cool Sjiek.

Cool Sjiek is een ontwikkeling van Fullhouse vastgoed B.V., verkopend makelaar MAARTENMakelaardij.

Vorig artikel Heb je bouwplannen? Hier vind je informatie om te starten met jouw woningbouwinitiatief.
Volgend artikel De culturele hotspots van het Oude Westen