Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Wordt de skyline van Rotterdam jouw uitzicht?

Nieuwbouw in het Hefkwartier

Precies in het midden van Rotterdam, ingeklemd tussen de twee stadsiconen De Hef en het Unilever-gebouw De Brug, ligt het Hefkwartier. Heb je van daaruit weleens het uitzicht bewonderd? Precies. Dat is de skyline van Rotterdam. En hier wordt nu, op de kop van Feijenoord, een woonwijk met zo’n 300 huizen gebouwd. Voor singles en gezinnen, voor jong en oud. En vooral voor iedereen die niet genoeg van Rotterdam kan krijgen.

Ok. Nog een paar voordelen voor de twijfelaars.

Binnen een kwartier ben je met de fiets, de watertaxi of het ov bij alle Rotterdamse hotspots.

Werk je buiten de stad? Dan ben je met de auto zo op de A16 of A15.

Je woont in het Hefkwartier aan het water. Hoe Rotterdams wil je het hebben?

Hefkwartier is upcoming

Het Hefkwartier komt letterlijk omhoog. Een paar jaar geleden werden de eerste huizen hier al opgeleverd, waar nu volop tevreden bewoners hun plek hebben gevonden. Nu wordt de eerste woontoren gebouwd en die heeft het hoogste punt bereikt. Je kunt de top van het Hefkwartier dus al zien. Binnenkort start de bouw van de tweede woontoren.

Ben je op zoek naar een appartement, dan kun je hier terecht. Van de 86 appartementen zijn nog enkele appartementen beschikbaar. Een prachtig uitzicht is bij de prijs inbegrepen. De grootte loopt van 95 t/m 131 m2 de prijzen starten vanaf € 427.500.

De wijk stijgt ook in populariteit. Met recht upcoming dus. Nu de wijk meer vorm krijgt, wordt Hefkwartier steeds geliefder onder Rotterdamse woningzoekers. Jij kunt hier ook je droom waarmaken, want binnenkort gaan drie fases van het project in verkoop.

  • Fase D – 18 eengezinswoningen | Van 117 tot 135 m2 | Vanaf circa € 435.000 v.o.n.
  • Fase Y – 17 vierlaagse herenhuizen | Van 167 tot 174 m2 | Vanaf circa € 605.000 v.o.n.
  • Fase Z – 36 appartementen | Van 55 tot 89 m2 | Vanaf circa € 260.000 v.o.n.

Meer info?

Wil jij wonen op dit unieke plekje in Rotterdam? Dan kun je je aanmelden op de website van het project Hefkwartier of terecht bij TW3 makelaars: 010-3007117 of [email protected].

Vorig artikel Feijenoord, een buurt in ontwikkeling
Volgend artikel Villa van Waning: de ontwikkeling van een ontmoetingsplek én omgeving