Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Aan de rand van het Kralingse Bos komt een nieuwe stadswijk: Nieuw Kralingen

Wil je ook vanuit je voortuin zo naar de Kralingse Plas lopen?

Aan de rand van het Kralingse Bos komt een nieuwe Rotterdamse stadswijk: Nieuw Kralingen. Stijlvol en geïnspireerd op Kralingen. Na Aan de Boezem en Kop van de Avenue zal binnenkort Aan de Boezem II in de verkoop gaan.

In Nieuw Kralingen proef je de stad en voel je de ontspanning van buiten leven. Vanuit de wijk fiets je in 10 minuten naar de binnenstad, bussen stoppen in de buurt en de A20 bereik je snel. Als je dan bedenkt dat je hier ook zo het Kralingse Bos inloopt of een rondje ‘Plas’ maakt, dan durven we rustig te stellen dat deze locatie uniek is in Rotterdam.

Luxe wijk met romantisch karakter

Nieuw Kralingen wordt divers. Dat zie je doordat in één straat meerdere ontwerpstijlen terugkomen. Door 5 tot 7 woningen van dezelfde architect naast elkaar te plaatsen, ontstaat een zeer gevarieerd straatbeeld. Zorgvuldig ‘gecomponeerde’ straten, verschillende woonsferen, opvallende woningen en volop groen geven Nieuw Kralingen een romantisch karakter met een warme touch. Een luxe wijk die vanzelfsprekend aanvoelt en waarin je snel je weg vindt. Alsof het nooit anders is geweest.

Omgeving Nieuw Kralingen

De nieuwe wijk grenst aan de wijken Kralingen en Crooswijk. Vanuit je woning wandel je zo naar het bos en de plas. Hier kun je het hele jaar genieten van wandelingen met mooie uitzichten en diverse watersportactiviteiten. En voor een hapje en drankje schuif je aan op een van de terrassen aan het water. Op de fiets ben je binnen 5 minuten op de Oudedijk met supermarkten, gezellige restaurants en winkeltjes. Station Rotterdam Noord is bereik je in 8 minuten fietsen en voor de metro op de Voorschoterlaan ben je 13 minuten onderweg.

Huren in Nieuw Kralingen

Naast koopwoningen, komen er ook 80 comfortabele sociale huurappartementen in Nieuw Kralingen. Koude voeten zijn verleden tijd door de vloerverwarming en je hebt veel licht door de hoge ramen. Zonnepanelen wekken elektra op voor de liften en verlichting van de gedeelde ruimtes, dat scheelt servicekosten! De meeste woningen zijn 65m2 en hebben drie kamers: een woonkamer en twee slaapkamers. Ook komen er acht 2-kamerwoningen en vijf 4-kamerwoningen. De oplevering wordt eind 2023 verwacht.

Lees hier meer over huren in Nieuw Kralingen.

 

Nieuw Kralingen
Nieuw Kralingen

Nieuw Kralingen | Kralingen – Crooswijk Aan de rand van het Kralingse Bos komt een nieuwe Rotterdamse stadswijk: Nieuw Kralingen. Stijlvol en geïnspireerd op Kralingen. Na Aan de Boezem en Kop van de Avenue zal binnenkort Aan de Boezem II in de verkoop gaan. Naast koopwoningen komen er ook huurwoningen. In Nieuw Kralingen proef je de stad en voel je de ontspanning van buiten leven.

Lees meer

Meer informatie over Nieuw Kralingen

Vanuit de eerdere fases zijn er nog enkele woningen beschikbaar, je vind ze bij het woonaanbod. Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in Nieuw Kralingen en de wonen die in de verkoop gaan? Meld je dan aan op de projectsite voor de nieuwsbrief.

Vorig artikel Een nieuwe stadswijk: Nieuw Kralingen
Volgend artikel De beste hotspots om (met of zonder je kids) te bezoeken in Het Oude Noorden