Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Bouw van 31 stadswoningen van Moodz in ZOHO is gestart.

Bij MOODZ kun je kiezen tussen boven of beneden wonen, elk type heeft zo zijn eigen verrassingen

Op vrijdag 1 december 2023 gaf wethouder Chantal Zeegers het startschot voor voor ZOHO’s eerste deelplan MOODZ. Deze gebiedsontwikkeling met 600 nieuwe woningen gaat de komende jaren Rotterdam Noord transformeren tot dé nieuwste WOONSPOT van Rotterdam.

Woon je graag tussen bijna-binnenstad en dichtbij het gezellige Oude Noorden? Er zijn nog enkele woningen beschikbaar! Als je nu koopt, woon je er al in 2025. Met de korte bouwtijd van één jaar ben je zo in de MOODZ. Kijk hier welke woningen nog beschikbaar zijn!

Moodz: het eerste woonproject van ZOHO

MOODZ is het eerste woonproject als onderdeel van de hele ontwikkeling van ZOHO. Een energiek, hip buurtje met een creatieve vibe. Een rustige, autoluwe straat met veel groen en gezelligheid waar het leven zich afspeelt op de metersbrede stoep met geveltuintjes en zitjes. Een buurt waar van alles gebeurt, iedereen elkaar kent en kinderen veilig op straat kunnen spelen. En dat midden in de stad! En er is meer om naar uit te kijken! Wat dacht je van het nieuwe Zomerhofplein of het verhoogde Hofbogenpark over het twee kilometer lange spoortraject? Of de Ooogstmarkt op het Noordplein, lunchroom Mecca aan de Noordsingel of het hippe Mooie boules?

Benedenwoning met tuin of boven met dakterras?

Bij MOODZ kun je kiezen tussen boven of beneden wonen. Elk type heeft zo zijn eigen verrassingen. Alle stadswoningen zijn verrassend ruim met bijna 100m2 verdeeld over twee verdiepingen én drie slaapkamers. Én zeer compleet met een goed uitgeruste keuken én badkamer. De woningen zijn duurzaam met een laag energieverbruik en lage onderhoudskosten. Maar wel met maximaal comfort van vloerverwarming en vloerkoeling in de zomer. Bekijk het meest actuele aanbod in de Woningzoeker. Of bel direct de makelaar van TW3 via 010-300 71 17.

ZOHO - MOODZ
ZOHO – MOODZ

De komende jaren worden er zo’n 600 woningen bij gebouwd in ZOHO. MOODZ is het eerste woonproject in ZOHO (Zomerhof Kwartier) dat in de verkoop is. Lekker overzichtelijk met 17 stadswoningen en 14 stadsappartementen. Met een zonnig balkon of een groen dakterras in een verrassend groene en autoluwe straat. Een bonte mix aan leefstijlen in alle leeftijdsklassen. Het authentieke ‘ons kent ons’ buurtgevoel in een hip jasje.

Lees meer

Meer informatie over MOODZ

Zie jij jezelf wel wonen in MOODZ? Bekijk het meest actuele aanbod op Wonen in de Moodz of bel direct de makelaars van TW3 via 010-300 71 17.

Zit je nog even te rekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met Vaes Finance. Zij zijn vanaf het eerste moment betrokken bij het project. Ze vergelijken de condities en tarieven van wel 25 hypotheekverstrekkers. Duurzaamheidshypotheek, overbruggingshypotheek of je lage rente meeverhuizen. Vaak is er meer mogelijk dan je denkt! Neem contact op met de financieel adviseurs via 0181-745 030.

Vorig artikel Rotterdam Noord en Centrum groeien naar elkaar toe
Volgend artikel De aantrekkingskracht van het Oude Noorden