Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

In MOODZ heb je een huis met een tuin in bijna-binnenstad!

De tuin als verlengstuk van je woonkamer!

De stadswoningen met tuin van MOODZ aan Almondestraat liggen in bijna-binnenstad en dichtbij het gezellige Oude Noorden. Zo’n 100m2 verdeeld over twee verdiepingen met drie slaapkamers. Zeer compleet met een goed uitgeruste keuken én badkamer, je eigen voordeur aan de straat én een tuin! Met de korte bouwtijd van één jaar ben je zo in de MOODZ. Zie je in ZOHO? Kijk hier welke woningen van MOODZ nog beschikbaar zijn!

Onbeperkt genieten in je eigen tuin

Sfeervolle mediterrane potten met groenblijvende planten, gezellige slingers vol lampjes en natuurlijk een bbq. Een tuin in bijna binnenstad is best bijzonder. Creëer hier je ‘secret garden’, een mediterrane binnentuin of een groene patio. De ideale plek voor zwoele zomeravonden of een winter-bbq. Een mooie, grote tafel om samen met vrienden, familie of buren te eten. Of liever een comfortabele loungehoek om heerlijk te relaxen en genieten van dit mooie plekje middenin de stad? It’s up to you!

Zo lijkt de woonkamer nóg groter

Vanaf de bank lijkt de woonkamer twee keer zo groot door de glazen pui over de volledige breedte van de gevel. In de zomer zet je hem helemaal open en loop je zo de tuin in. In de herfst en de winter maken de lichtjes buiten het extra gezellig binnen. Zo is buiten een beetje binnen en binnen een beetje buiten.

Bepaal zelf je mate van privacy

Kies je in de tuin voor wat meer privacy of laat je het juist meer open en ruimtelijk? Met een groene, natuurlijke afscheiding kun je alle kanten op. Je kunt variëren in hoge en lage beplanting. Net waar je je prettig bij voelt. De overstek van de galerij van de bovenwoningen voorkomt inkijk en garandeert privacy en beschutting.

Mensen kijken op de stoep

Afhankelijk van je moodz kies je voor de privacy van de achtertuin of juist de gezelligheid op de stoep. Zet bij de eetkamer de voorpui open voor een ‘bakkie’ op de stoep. Geniet van het zuidwester zonnetje in je knusse geveltuintje. In MOODZ is altijd wel wat te zien. Je woont in een gezellige, groene, autoluwe en rustige straat waar kinderen weer veilig op straat kunnen spelen.

 

MOODZ in ZOHO Agniesebuurt
MOODZ in ZOHO Agniesebuurt

MOODZ is het eerste woonproject in ZOHO (Zomerhof Kwartier) dat in de verkoop gaat. Lekker overzichtelijk met 17 stadswoningen en 14 stadsappartementen. Met een zonnig balkon of een groen dakterras in een verrassend groene en autoluwe straat. Een bonte mix aan leefstijlen in alle leeftijdsklassen. Het authentieke ‘ons kent ons’ buurtgevoel in een hip jasje.

Lees meer

Meer informatie over MOODZ

Ook wonen in MOODZ? Bekijk hier het meest actuele aanbod woneninmoodz.nl/woningzoeker/of bel gelijk de makelaars van TW3 via 010-300 71 17.

Zit je nog even te rekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met Vaes Finance. Zij zijn vanaf het eerste moment betrokken bij het project. Ze vergelijken de condities en tarieven van wel 25 hypotheekverstrekkers. Duurzaamheidshypotheek, overbruggingshypotheek of je lage rente meeverhuizen. Vaak is er meer mogelijk dan je denkt! Neem contact op met de financieel adviseurs via 0181-745 030!

Vorig artikel ZOHO wordt een mix van creatieve ondernemingen en woningen
Volgend artikel De beste hotspots om (met of zonder je kids) te bezoeken in Het Oude Noorden