Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Word jij de eerste trotse bewoner van MOODZ in ZOHO?

31 stadswoningen met tuin, balkon of dakterras

Het is zover! Op dinsdag 15 november start de verkoop van de eerste 31 stadswoningen van MOODZ in ZOHO! Een bruisend, experimenteel en uniek stuk stad met een lekker rauw randje. Hier kun je werken, terrasje pakken, gezellig uit eten, genieten van jazz, jeu de boulen, struinen door het verhoogde stadspark van Station Hofplein. En straks dus ook wonen.

Beneden wonen aan de straat of boven in het groen?

MOODZ aan de Almondestraat in Rotterdam bestaat uit 31 verschillende woningen voor 31 verschillende huishoudens. Voor starter of senior, voor solo of samen, voor een gezin of een woongroep, digital nomad of een digibeet. Een appartement met alles gelijkvloers of werken en wonen verdeeld over twee verdiepingen? Met een zonnig balkon of een groen dakterras in een verrassend groene en autoluwe straat. Het is maar net wat je er zelf van maakt.

Er komen 17 ruime stadswoningen met een tuin van circa 24m2, gelegen op de begane grond en 1e verdieping. De 14 overige woningen hebben een dakterras of een balkon en zijn gelegen op de 2e en 3e verdieping. Een viertal woningen is gelijkvloers en ligt op de 2e verdieping. Iedere woning heeft 2 of 3 slaapkamers, wordt opgeleverd met complete keuken, sanitair en tegels en heeft toegang tot de gezamenlijke overdekte fietsenstalling.

De prijzen van de woningen liggen tussen de € 485.000 en € 599.500 v.o.n.

Bij MOODZ leef je meer buiten, zit je samen met de buren op de stoep, leer je elkaar beter kennen en kun je nog eens ergens aankloppen. Een echt gezellig volksbuurtje. In ZOHO komen in totaal 550 woningen, sociaal én vrije sector, koop én huur.

MOODZ in ZOHO Agniesebuurt
MOODZ in ZOHO Agniesebuurt

MOODZ is het eerste woonproject in ZOHO (Zomerhof Kwartier) dat in de verkoop gaat. Lekker overzichtelijk met 17 stadswoningen en 14 stadsappartementen. Met een zonnig balkon of een groen dakterras in een verrassend groene en autoluwe straat. Een bonte mix aan leefstijlen in alle leeftijdsklassen. Het authentieke ‘ons kent ons’ buurtgevoel in een hip jasje.

Lees meer

Start verkoop en persoonlijke meet & greet MOODZ

Het is zover! Op dinsdag 15 november aanstaande start officieel de verkoop van de 31 stadswoningen van MOODZ. De eerste woningen in ZOHO. Zie jij jezelf al wonen in MOODZ? Vanaf dinsdag 15 november kun je je via de woningzoeker inschrijven op de bouwnummers naar jouw voorkeur. Wil je beneden wonen aan de brede stoep en mét tuin of juist boven met een balkon of een groen dakterras? Schrijf je online in of kom op 19 november naar MOODZ live voor een persoonlijke meet & greet met makelaars.

Vorig artikel Er gebeurt heel wat in ZOHO
Volgend artikel Verkoop fase 3 De Kuil in Parkstad start 8 juni