Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Are you in the MOODZ?

Een Meet & Greet voor geïnteresseerden én kopers

MOODZ belooft één van de hipste, leukste en gezelligste straten te worden tussen de binnenstad en het Oude Noorden. Grootstedelijk en kleinschalig tegelijk met slechts 31 woningen die met elkaar een eigen buurtje vormen.

Aan de Almondestraat in de wijk het Oude Noorden komt MOODZ, een nieuwbouwproject van 31 woningen dat bestaat uit  17 stadswoningen van circa 95 m2 met een tuin en 14 stadsappartementen tussen de 85 m2 en 115 m2 met een zonnig balkon of een groen dakterras op het zuiden.

MOODZ is straks een geweldige plek om te wonen. Ideaal gelegen tussen de voorzieningen in het centrum en alle leuke adresjes in het Oude Noorden, zoals de Ooogstmarkt op het Noordplein, lunchroom Mecca aan de Noordsingel of het hippe Mooie boules.

Een buurt waar je elkaar kent, met ruimte voor gezelligheid, een praatje en geveltuintjes voor de deur. Maar ook met je eigen plek in de tuin of op je dakterras. Heerlijk thuiswerken met je laptop in de tuin. Zoommeeting vanaf je dakterras met uitzicht op de stad. Met nog veel meer om naar uit te kijken. Zoals het verhoogde Hofbogenpark over het spoor en de ontwikkeling van ZOHO. Dat wil je niet missen.

MOODZ in ZOHO Agniesebuurt
MOODZ in ZOHO Agniesebuurt

MOODZ is het eerste woonproject in ZOHO (Zomerhof Kwartier) dat in de verkoop gaat. Lekker overzichtelijk met 17 stadswoningen en 14 stadsappartementen. Met een zonnig balkon of een groen dakterras in een verrassend groene en autoluwe straat. Een bonte mix aan leefstijlen in alle leeftijdsklassen. Het authentieke ‘ons kent ons’ buurtgevoel in een hip jasje.

Lees meer

Meer informatie over MOODZ

Ook wonen in MOODZ? Bekijk hier het meest actuele aanbod woneninmoodz.nl/woningzoeker/of bel gelijk de makelaars van TW3 via 010-300 71 17.

Zit je nog even te rekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met Vaes Finance. Zij zijn vanaf het eerste moment betrokken bij het project. Ze vergelijken de condities en tarieven van wel 25 hypotheekverstrekkers. Duurzaamheidshypotheek, overbruggingshypotheek of je lage rente meeverhuizen. Vaak is er meer mogelijk dan je denkt! Neem contact op met de financieel adviseurs via 0181-745 030.

Vorig artikel Rotterdam City Living: betaalbare woningen in Het Lage Land
Volgend artikel Unieke kans: naast een aantal Herenhuizen en Appartementen is er een Dijkwoning in KOER beschikbaar!