Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Een MIX van woningen in een sportieve en groene omgeving

Circa 250 appartementen voor starters, actieve ouderen, stelletjes tot aan gezinnen

MIX is een project op de Folkert Elsingastraat in Rotterdam in de wijk Het Lage Land (Prins Alexander). Op deze plek komt een woonomgeving met circa 250 appartementen waar gezond en vitaal leven centraal staan. De mix van woningen, zowel in afmeting als prijs, zorgt voor een mix van bewoners. Van starters, actieve ouderen, singles, empty nesters, stelletjes tot aan gezinnen.

Mix blok 1 Lage Land - wonen in Rotterdam

Een MIX van verschillende woningen voor iedereen.

Voor verschillende budgetten is er een aanbod. Starters, actieve ouderen, singles, empty nesters, stelletjes, gezinnen; iedereen is welkom in MIX in het Lage Land. Er komen appartementen in verschillende groottes vanaf 50 m2 tot 120 m2 met een collectieve binnentuin. Ook komt er parkeerfaciliteit in het gebouw voor zowel auto’s als (bak)fietsen van de bewoners.

De gemeente Rotterdam ziet verder kansen voor een nieuwe inrichting van het sportterrein en de openbare ruimte eromheen. Vandaar dat MIX ook een mooie combinatie wordt tussen bewegen en wonen! Voor de huidige skischool en boksschool wordt ook gekeken naar een nieuwe plek nabij het sportterrein. De kunstgrasvelden van de korfbalvereniging Trekvogels blijven op dezelfde plek liggen.

De omgeving van MIX

Het bouwproject MIX grenst direct aan Winkelcentrum Lage Land. Er bevindt zich een supermarkt, kinderdagverblijven, scholen, sportvoorzieningen; alles ligt op loopafstand. Met de metro ben je binnen enkele minuten in het centrum van Rotterdam. En op de fiets ben je binnen 3 minuten in het Prinsenpark en zelfs in 8 minuten in Het Kralingse Bos. De opritten naar de A16 en A20 zijn vlakbij. Een ideale plek in Rotterdam dus!

 

MIX Het Lage Land
MIX Het Lage Land

Een uniek project op de Folkert Elsingastraat in Rotterdam in de wijk het Lage Land (Prins Alexander) waar wonen en bewegen elkaar ontmoeten! Op deze plek ontstaat binnenkort een gezonde en vitale leef- en woonomgeving met circa 250 appartementen. Voor verschillende budgetten met een woonoppervlak vanaf 50 m2 tot 120 m2 en een collectieve binnentuin. Het winkelcentrum, scholen, sportvoorzieningen en supermarkten op loopafstand.

Lees meer

Meer informatie over MIX

Op dit moment is de ontwikkeling van MIX nog in volle gang en is er helaas nog niks bekend over groottes, prijzen en planning. Op de projectsite van MIX vind je de meest actuele informatie over dit woonproject.

Vorig artikel Appartementen en stadswoningen in nieuwbouwproject Alex in het Lage Land
Volgend artikel Officiële startsein bouw Bernini aan de Prinsenplas door wethouder Zeegers