Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Maasbode is op de markt

Mag jij jezelf binnenkort bewoner van 'M noemen?

Ben je toe aan de volgende stap in jouw wooncarrière in het hart van de stad? Neem eens een kijkje bij De Maasbode, ofwel ‘M.

Het gebouw met 94 woningen in het centrum van de stad is niet zomaar een woongebouw, het is dé plek om te wonen. Hier woon je als je gaat voor high-end wooncomfort, internationale allure en privacy middenin het bruisende hart van de stad. Echte stadsgenieters vinden in ‘M het ideale huis met 3 verdiepingen.

Je vind ‘M in het Witte de With District

Stel je eens voor: we hebben Covid-19 onder controle en je kan weer een borrel drinken in de Witte de Withstraat, en laat dat nou straks jouw achtertuin zijn! Kan dat? Jazeker. In deze wijk komt namelijk De Maasbode te staan. Midden in de drukte van de stad. Maar ook de plek waar bewoners elkaar buiten ontmoeten. Waar een coffee-to-go altijd dichtbij is, waar je heerlijk kunt eten en na je werk nog even op het terras aansluit voor een borrel met je vrienden. De energie van de stad voel je als je in de wijk Cool bent. Dit deel van het centrum heeft zich ontwikkeld tot een plek waar iedereen wil zijn en zich thuis voelt.

Zie je ‘M wel zitten?

Met de bruisende stad aan je voeten in je eigen City Loft, Uptown- of Downtown appartement. De 3-laagse City Houses zijn perfect voor gezinnen en van ongekende luxe op een plek als deze. Kies je voor een City Villa of één van de verfijnde Top Floors van twee woonlagen, dan breng je jouw woonervaring naar grote hoogte. Niet de hoogste plek van de stad, maar wel van de hoogste klasse en absoluut uniek. Compleet met overdekte binnenstraten.

Vergeet ook niet die droomkeuken waar het niet de vraag is óf het past, maar hoe uitgebreid je het wilt hebben? Daarnaast geeft deze keuken direct toegang tot het aangrenzende terras. Een woonetage met zithoek en een vaste thuiswerkplek. Niets meer opruimen of wegklappen maar een gehele etage waar alles kan blijven staan om te werken en te relaxen! En dan het summu’M! Wie droomt er in de stad niet van een geheel eigen slaapvertrek met kastenkamer en doorloop naar de badkamer? En dat over een gehele etage! Dit alles kan over 3 etages in ‘M. Een City House is echt voor iedereen die nu al in het centrum woont en een volgende stap in de binnenstad wil maken.

Een groot aantal appartementen beschikt standaard over een eigen parkeerplaats. Je rijdt straks in de Witte de Withstraat door 2 grote garagedeuren waar je je auto in de lift zet. Deze autolift brengt je naar één van de kelderetages waar de auto geparkeerd kan worden. Daarnaast beschikken alle appartementen over eigen fietsplaatsen. Deze zijn via een eigen fietslift te bereiken op de 1e etage van het gebouw.

Dit 70 meter hoge gebouw aan de William Boothlaan, op de hoek Schiedamse Vest en de Schiedamsesingel, ligt in de wijk Cool – Witte de With. De coolste wijk van de stad.

 

Nieuwbouwproject De Maasbode in Cool in de Stadsdriehoek

Op dit moment worden de laatste voorbereidingen getroffen voor de sloop. Binnenkort kun je de bouwdoeken op locatie bewonderen. Als je de QR-code op de doeken scant, krijg je een nóg beter beeld van de woningen in dit unieke project.

Heb je interesse in een woning in ‘M? Bekijk dan het woningaanbod van De Maasbode  in de woningzoeker op de projectwebsite.

Heb je jouw droomwoning al gespot? Vraag dan direct online een optie aan. En wie weet mag jij jezelf binnenkort wel bewoner van ‘M noemen!

Vorig artikel De Maasbode! Uniek wonen voor gezinnen in Rotterdam-Centrum
Volgend artikel Ontdek bruisend Cool