Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Maak kennis met de Piekstraat

142 eigenzinnige loftwoningen op de stoerste plek van Rotterdam

Achter de schermen is en wordt er keihard gewerkt aan het definitieve ontwerp van de Piekstraat in de wijk Feijenoord. Inmiddels kunnen we je al de eerste primeur geven: de 6 woningtypes zijn bekend!

Impressie locatie De Piekstraat op het eiland van Feijenoord

De onontdekte plek

De Piekstraat ligt op ‘Het eiland van Feijenoord’, een gebied in Rotterdam-Zuid dat zelfs onder Rotterdammers onontdekt is. Het ligt off route en wordt nauwelijks bewoond. Maar dat gaat veranderen. Want op de kop van het eiland, direct aan de rivier, wordt de Piekstraat gebouwd, op misschien wel de stoerste plek van de stad. 270 graden omringd door water, met een verbluffend, ánder uitzicht op de skyline. De locatie is misschien onontdekt, maar wie de kaart erbij pakt, ziet hoe verrassend centraal de Piekstraat ligt in de stad. Het is slechts tien minuten fietsen naar het centrum van Rotterdam!

Het robuuste gebouw

Het gebouw heeft een eigenzinnig karakter. Van buiten, maar zéker ook van binnen. De robuuste vorm en materialen weerspiegelen de industriële sfeer van het eiland. En ook de 142 loftwoningen zijn stoer, en toch luxe en verfijnd. Elke woning in de Piekstraat is anders, net als het uitzicht. Ga je voor die weidse blik over de rivier? Voor een uniek uitzicht over Zuid en Feyenoord City? Of is het de Rotterdamse skyline en al haar iconen, waar je ’s ochtends mee wilt wakker worden?

6 types loftwoningen

De woningen in de de Piekstraat hebben stuk voor stuk unieke features. Een boot voor de deur, een atelier aan huis, je auto in je woonkamer, een boekenkast van 6 meter hoog: wat je droom ook is, grote kans dat je hem hier kunt verwezenlijken. We onderscheiden zes woningtypes. De koopsommen van de woningen starten vanaf ca. € 295.000,- v.o.n.. Ze variëren in grootte van 56 tot 233 m2 en schitteren door spannende plattegronden, vides en extra hoge plafonds. Zo bieden alle woningen in De Piekstraat iets wat elders in de stad zeldzaam is: de ruimte om ánders te wonen. Benieuwd naar alle woningtypes, de sfeer van de woningen en de belangrijkste kenmerken? Ontdek hier de woningen.

Meer informatie

Wil je straks wonen in een van 142 loftwoningen in de Piekstraat? De voorverkoop van de woningen start deze zomer! Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen van de Piekstraat en schrijf je nu in voor de nieuwsbrief. Of neem contact op met TW3 Makelaardij, via e-mail [email protected] of telefonisch 010 – 300 71 17 of Maarten Makelaardij, via e-mail [email protected] of telefonisch 010 – 818 14 87.

Skyline Rotterdam
Vorig artikel Villa van Waning: de ontwikkeling van een ontmoetingsplek én omgeving
Volgend artikel Feijenoord, een buurt in ontwikkeling