Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Luxe en vrijheid in Nesselande

Nieuwbouw appartementen Het Paviljoen te koop met uitzicht op het strand

Aan de rand van Rotterdam ligt de Zevenhuizerplas. Een plas met een mooi strand in de wijk Nesselande. Daar aan die plas komen 25 luxeappartementen en er zijn er (terwijl wij dit publiceren) nog 11 te koop. Als luxe, water, uitzicht en vrijheid hoog op jouw wensenlijstje staan, kijk dan eens bij de nieuwbouw Het Paviljoen van het bouwproject Strand Noord. Aan de ene kant kijk je uit over het strand, de andere kant van het gebouw geniet je van het wijdse uitzicht over groen.

De nieuwbouwappartementen van Het Paviljoen zijn allemaal zeer licht door de grote glaspartijen. De oppervlaktes tussen de 96 en 166 vierkante meter maken dat je een heel ruim appartement hebt. Elk appartement heeft een eigen terras waar je via de schuifpui komt. Het grootste is zelfs 49 vierkante meter in oppervlak.

De afwerking is van een hoog niveau. De nieuwe appartementen hebben allemaal een luxe badkamer met bad en inloopdouche. Dat zand tussen je tenen van het strand heb je dus zo weggespoeld. De vloerverwarming in het gehele appartement maakt het altijd comfortabel.

De wijk Nesselande is goed bereikbaar. De metro loopt door tot vlakbij de Zevenhuizerplas en met de auto zit je zo op de A20 of A12.

Geen gas, lage lasten

In de appartementen heb je geen gas meer en is alles elektrisch. Door een goede isolatie en duurzame, hoogwaardige materialen komt je energierekening voor je huis op nul uit. Je betaalt alleen voor de apparaten die je in huis gebruikt. Zo’n duurzaam appartement kun je aantrekkelijk financieren met een goedkopere hypotheek die speciaal voor zulke milieuvriendelijke huizen beschikbaar is.

Meer weten?

Is jouw interesse in Het Paviljoen gewekt? De bouw van het nieuwbouw appartementencomplex is gestart, maar er zijn dus nog appartementen te koop. Meld je via de website van het nieuwbouwproject aan en wie weet loop jij straks zo uit je huis het strand van Nesselande op.

Vorig artikel Verkoop Strand Noord Nesselande gestart
Volgend artikel ‘In deze markt moet je snel kunnen schakelen’