Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Prachtig wonen in The Lee Towers

Ongelimiteerd genieten van de appartementen in The Lee Towers

Inmiddels zijn The Lee Towers een begrip geworden in Rotterdam, de alom bekende witte torens waar voorheen de ambtenaren van de gemeente werkten.

The Lee Towers

The Lee Towers bestaat uit 883 volledig gemeubileerde woningen met de volgende types: studio’s van ca. 38m2, appartementen in diverse types van ca. 48-65m2 en penthouses op de 22e verdieping van ca. 63 tot 127 m2. Voor grotendeels gemeubileerd appartementen geldt een minimale huurtermijn van 3 maanden met kale huurprijzen vanaf € 1.020 per maand.

Penthouses

Ook zijn er penthouses beschikbaar op de 22ste verdieping. De penthouses zijn volledig gemeubileerd, zorgvuldig ontworpen en ruim van opzet. De appartementen bieden een prachtig uitzicht op de skyline van de stad. De afmetingen van deze pareltjes verschillen van 70m2 tot 110m2.

Services

Het complex biedt veel gratis services, zoals een bemande balie tijdens kantooruren, PostNL punt, een huismeester, gym met sauna waar je als huurder 24/7 gebruik van kan maken. Ieder complex heeft een eigen dakterras met fantastisch uitzicht over Rotterdam. Ben je in bezit van een fiets? The Lee Towers beschikt over een gemeenschappelijke afgesloten fietsenstalling.

Tegen vergoeding kun je gebruik maken van de wasruimte, het restaurant dat geopend is van 08:00 tot 22:00 uur, een speelruimte met een pooltafel, tafeltennistafel en tafelvoetbal. Voor de leukste filmavonden hoef je de deur niet meer uit, het complex heeft namelijk een eigen bioscoopruimte! Parkeren kan in de naastgelegen garage.

M4H gebied

The Lee Towers liggen aan het Marconiplein in het Merwevierhavens gebied (M4H) met de bus, tram en metro voor de deur zodat je zo in het centrum van Rotterdam of Schiedam bent. Op loopafstand vind je het gezellige historisch DelfshavenDakpark Rotterdam met daaronder Bigshops. De indrukwekkende vlakke gebouwen bevinden zich het creatieve en bruisende Merwe-Vierhavens (M4H). Dit industrieel havengebied wordt gekenmerkt door een jonge, artistieke en innovatieve sfeer. M4H transformeert zich naar populaire hub voor creatievelingen en start-ups, waar veel vroege adapters en bekende artiesten hun thuisbasis al hebben gevonden.

Meer informatie?

Neem contact op met Atta Makelaars via [email protected] of 010-4335710.

Vorig artikel Huren in Rotterdam centrum?
Volgend artikel Begeef je naar Bospolder, bolwerk van creatieve broedplaatsen!