Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Lloyd Yard biedt uitzicht op de Maas en een plek waar bloemen en planten de blikvangers zijn

Nieuwbouwproject Lloyd Yard bied wel wat extra's

Een gebouw met een schommel? Lloyd Yard in de Lloydkwartier zal straks in het oog springen. De 83 koopwoningen en 10 zelfbouw kavels maken dan wel onderdeel uit van een complex, de gevel is al heel divers. Net als vroeger hier de panden aan de kades heel verschillend waren. In het gebouw is een afwisselend aanbod van nieuwbouwwoningen te vinden en een prachtige binnentuin. Er zijn nog slechts enkele woningen beschikbaar en de bouw is al in volle gang.

Vier typen huizen te koop

Wat voor typen huizen kun je dan vinden in Lloyd Yard? We zetten ze hieronder op een rijtje voor je.

 • Appartementen
  Er zijn 32 gelijkvloerse appartementen van 94 m² tot en met 128 m². Ruime appartementen dus, op vrijwel alle woonlagen: van de 1ste tot en met de 8de verdieping. Alle appartementen hebben een prettige buitenruimte. De prijzen beginnen bij €465.000.
 • Tweelaagse appartementen
  De gemakken van een appartement en de huiselijkheid van een tweede woonlaag. De 32 tweelaagse appartementen lopen uiteen van 98 m² tot 154 m² en zijn verdeeld over alle verdiepingen. Deze appartementen zijn te koop vanaf €500.000.
 • Townhouses
  Groot, modern en gezellig wonen doe je in een van de 12 townhouses met zo’n 170 m² leefruimte. Met op de begane grond een grote leefkeuken, op de eerste verdieping creëer je een droom van een woonkamer en op de tweede en derde verdieping is ruimte voor werk- en slaapkamers. Elk townhouse heeft een royaal dakterras, en een aantal heeft ook een stukje eigen grond, grenzend aan de binnentuin. Een townhouse koop je vanaf €715.000.
 • Penthouses
  Leven in het licht. Genieten van een uitzicht over de Maas. De 7 penthouses variëren van 102 m2 tot en met 156 m2 en hebben een verdiepingshoogte van maar liefst 5,6 meter. De tweelaagse penthouses hebben nog een tweede verdiepingshoogte van 3,2 meter. De prijzen voor de penthouses beginnen bij €625.000.

Zelfbouw midden in de stad

Je kan ervan dromen, je kan het ook gewoon doen: een kavel kopen en een huis bouwen dat helemaal tegemoetkomt aan jouw wensen. Midden in de stad. In Lloyd Yard. Zelfbouwers met een visie kunnen hier aan de slag met specialisten op het gebied van ontwerpen, duurzaamheid en materialen om een 100% eigen droomhuis te realiseren. Tien kavels van circa 100 m² bieden ruimte voor huizen met woonoppervlaktes tot boven 200 m² om in te wonen en, als je dat wilt, te werken aan de Maas. Hoe dat precies in zijn werk gaat, kunnen we binnenkort vertellen. Wil je alvast vrijblijvend inschrijven op een kavel? Maak dan gebruik van het inschrijfformulier.

 

Lloyd Yard
Lloyd Yard

Lloyd Yard in de Lloydkwartier zal straks in het oog springen. De 83 koopwoningen en 10 zelfbouw kavels maken dan wel onderdeel uit van een complex, de gevel is al heel divers. Net als vroeger hier de panden aan de kades heel verschillend waren. In het gebouw is een afwisselend aanbod van nieuwbouwwoningen te vinden en een prachtige binnentuin. Er zijn nog slechts enkele woningen beschikbaar en de bouw is al in volle gang.

Lees meer

Meer informatie

De bouw van de woningen is gestart ze worden naar verwachting in het najaar van 2023 opgeleverd. Wil je meer informatie over Lloyd Yard? Kijk op de website of neem contact op met Ooms Makelaars via: 010-424 88 88.

Vorig artikel Architect Robert Winkel woont met gezin in de ‘lelijkste’ loft van De Schiecentrale
Volgend artikel Kaart verhuur / verkoop nieuwbouwwoningen