Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Little C: laatste 3 lofts for sale!

Afgelopen jaar zijn bijna alle 111 koopwoningen verkocht. Er zijn nog twee grote Horizontals te koop en een Penthouse for sale.

Little C is de perfecte mix van energie, rust en ruimte.De stoere, stadse architectuur, geïnspireerd op ‘Little Village’ in New York,wordt hier afgewisseld met een groen park en relaxte pleintjes. ‘Urban living, intimate feeling’ noemen we dat. En dat vind je nergens mooier dan in Little C!

Interieurimpressie Little C

Met maar één loft per etage heb je (bijna) je eigen verdieping. De extra hoge plafonds geven een ruimtelijk gevoel. Kijk je van je balkon uit op een levendig pleintje of heb je liever zicht op het nieuwe Waterfront Park? Zoek je een inspirerende workspace, naast of onder je loft, dan ben je hier ook aan het juiste adres. En voor de lunch kun je terecht bij de ‘Tastemakers’ van Little C! Als je in plaats daarvan liever met je voeten in het water van de Coolhaven zit, aan de rand van het nieuwe park, dan begrijpen we dat helemaal.

Laatste drie appartementen

Woon jij straks in één van de exclusieve lofts – of appartementen – van Little C? Afgelopen jaar zijn bijna alle 111 koopwoningen verkocht. Er zijn nog twee grote Horizontals te koop en een Penthouse for sale.

THE HORIZONTAL | MAKES YOU FEEL A LITTLE SMALL | 175 m² + 12 m² terras

Stel je voor: 175 m² woonruimte op één verdieping, hoge plafonds, een living van 86 m². Het kan de eerste keer een overdonderende ervaring zijn. The Horizontal biedt een speciale woonervaring voor iedereen die houdt van ruimte, luxe en comfort, maar wel met een stoer randje. The Horizontal kun je kiezen als loft of als appartement maar altijd met een ruim terras van 12 m² en uitzicht op de Coolhaven. The Horizontal is te koop vanaf € 875.000 v.o.n.

THE PENTHOUSE | WANT TO GO EVEN BIGGER? | 254 m² + 18 + 12 m² terras

Altijd al gedroomd van een Penthouse? Niets is standaard en er is volop keuze voor iedereen. Een Penthouse van twee verdiepingen? Een oppervlakte van 254 m² met meerdere terrassen. Met een loungehoek, een werkplek of een lange eettafel voor eindeloze etentjes; je hebt de ruimte. The Penthouse kost € 1.750.000 v.o.n.

Impressie Little C

Meer informatie

Wil jij wonen in dit stukje New York in Rotterdam? Check de website en neem contact op met de Ooms makelaars via 010 – 424 8888.

Vorig artikel Rust en ontspanning in het Stadscentrum
Volgend artikel Genoeg te doen voor denkers en dromers in Dijkzigt