Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Thuiskomen op Landgoed De Hoven in Park 16Hoven

Er zijn nog een aantal mooie terrasappartementen beschikbaar

De verkoop van 70 ruime appartementen en penthouses van het nieuwbouwproject Landgoed De Hoven is in volle gang, maar er zijn nog een aantal mooie terrasappartementen beschikbaar. Allen voorzien van ruime terrassen, 2 eigen parkeerplaatsen in het souterrain en luxe afgewerkt met sanitair en keuken. Al deze appartementen staan op privéterrein in het park van maar liefst 25 hectare groot!

Drie moderne woongebouwen

De appartementen en penthouses op Landgoed De Hoven zijn verdeeld over drie gebouwen, die tot De Oranjerie, ‘t Koetshuis en de Villa zijn gedoopt. Ze liggen vrij in het park, hebben hun eigen oprijlaan, private tuin en entree. De woongebouwen bestaan uit een verdiept souterrain met daarboven de appartementen.

De Oranjerie

De Oranjerie, een appartementengebouw gelegen in haar eigen private hof van Landgoed de Hoven, bestaat uit 35 royale drie- en vier kamer appartementen en 6 luxueuze penthouses. Dit luxe complex is gelegen aan de westzijde van één van de vijverpartijen die het park rijk is. De appartementen hebben allen een royaal dakterras, waar u heerlijk kunt vertoeven en genieten van het wijds uitzicht georiënteerd op oost, zuid of west over het park.

Villa de Hoven

Aan de zuidzijde van Landgoed De Hoven verrijst, pal aan het water, het appartementengebouw met 12 luxueuze terrasappartementen en 2 penthouses op het hoogste niveau. Ook dit gebouw heeft een eigen parkeergarage met fietsenstalling en bergingen in het souterrain. De royale binnenruimte geldt in het bijzonder voor de twee penthouses op de vierde verdieping. Deze ultraluxe woningen hebben maar liefst 223 m2 woonoppervlak. De architectuur ervan is nauw verwant aan de De Oranjerie en ’t Koetshuis en al even luxueus, intiem en kleinschalig. De indeling en het woonprogramma is een verrassende variatie hierop.

’t Koetshuis

Midden in Park 16Hoven vind je ’t Koetshuis. Dit intieme appartementengebouw bestaat uit slechts 15 koopappartementen en een parkeergarage met bergingen en fietsenstalling in het souterrain. De kleinschaligheid van ’t Koetshuis komt maximaal tot zijn recht doordat de verdieping slechts gedeeld hoeft te worden met op zijn hoogst drie buren.

Appartementen met gigantische terrassen

De appartementen zijn uniek door de ronde vorm en terrassen van gemiddeld meer dan 60 m2. De grootte van de appartementen varieert van 108 tot 223 m2, waarbij het mogelijk is om meerdere appartementen bij elkaar te voegen.

Elk appartement heeft een ruime woonkamer met een waanzinnig terras en uitzicht op het park. De slaapkamers zijn liggen ook aan de terrassen en bieden optimale privacy. Door het vele glas maken de terrassen deel uit van het appartement en ervaar je de ruimte en relatie met het park intens.

Vanaf je terras geniet je van het schitterende park met de hertenweide, fiets- en wandelpaden en de mooie waterpartijen. Je kunt zelfs de skyline van Rotterdam zien! Landgoed de Hoven heeft een gunstige ligging: in het groen, maar toch midden in de stad. De Coolsingel ligt slechts op 10 minuten rijden.

Park 16Hoven

Park 16Hoven is een van de nieuwste woonwijken aan de noordzijde van Rotterdam. Hier woon je in het groen, maar sta je zo in het centrum van Rotterdam. Zowel met eigen vervoer, als met de Randstadrail aan de Melanchtonweg reis je in no time naar Rotterdam Centraal en Den Haag.

Wonen op Landgoed De Hoven

Waarom zou je moeten kiezen voor een woning op Landgoed De Hoven? De belangrijkste argumenten zetten we voor je op een rij:

 • Luxe residentiële terrasappartementen in een 25ha groot park;
 • Terrasappartementen met een lifthal met max. drie appartementen per verdieping;
 • Drie kleinschalige, exclusieve complexen;
 • Bovengemiddelde plafondhoogte van ca. 2.80m;
 • Mooi afgewerkte terrassen (gemiddeld 62m2) standaard voorzien van composiet vlonderdelen afwerking op de vloer, plafonds met inbouwspots, buitenkraan en dubbele wandcontactdoos;
 • Alle woningen zijn standaard voorzien van elektrische screens als buitenzonwering;
 • Appartementen met 2 parkeerplaatsen;
 • Siematic keuken en Siemens apparatuur;
 • Sanitair van Villeroy & Boch;
 • Thuisbezorgsysteem voor pakketdiensten;
 • Vanaf € 540.000 tot € 1.345.000 v.o.n.

Meer informatie

Interesse? Het team van Landgoed De Hoven is je graag van dienst. Neem contact op met Atta Makelaars via 010- 433 57 10 of via [email protected].

Vorig artikel Sporten en spotten in Zestienhoven
Volgend artikel Dirk en Simone bouwen een nul-op-de-meter woning in Park 16Hoven