Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Kopen of huren aan de Zevenhuizerplas?

Wil jij iedere dag wakker worden met een vakantiegevoel?

In de derde woontoren van Newport in Nesselande woon je direct aan het strand én de boulevard van de Zevenhuizerplas. De verhuur van Kopenhagen is start gegaan. Het gebouw wordt rond deze zomer opgeleverd, dus je kunt er snel terecht.

Deze zomer nog verhuizen?

Ben jij op zoek naar een ruim drie – of vierkamerappartement wat van alle gemakken is voorzien? In Newport heb je keuze uit driekamerappartementen vanaf circa 89 m2 of vierkamerappartementen van 103 m2 tot maar liefst 148 m2. Je kunt kiezen of je wilt kopen of huren.

De appartementen worden opgeleverd met een complete badkamer. Wanneer je kiest voor een huurappartement dan word je appartement ook nog opgeleverd met een luxe keuken met alle benodigde inbouwapparatuur. Je auto kun je veilig kwijt op je eigen parkeerplaats in de ondergrondse garage.

Newport Nesselande Kopenhagen - Wonen in Rotterdam

Huren of kopen, zeg het maar

De verhuur voor Kopenhagen is van start gegaan. Je huurt al een drie- of vierkamerappartement vanaf € 1.125,- per maand inclusief parkeerplaats. Je schrijft je online in via www.hureninkopenhagen.nl.

Wil jij liever kopen? Ook dat is mogelijk in Newport. Er zijn nog maar vijf vierkamerappartementen beschikbaar dus wees er snel bij. Ook deze woningen worden rond de zomer van 2021 opgeleverd.
142 m2 – 148 m2 vanaf € 659.000 v.o.n.

Wanneer je woont in Kopenhagen kies je voor duurzaam, gasloos wonen. De appartementen worden aangesloten op stadsverwarming en de zonnepanelen op het dak zorgen voor duurzame energie voor de collectieve voorzieningen.

Met de auto ben je in 5 minuten op de A12 of A20 die je naar Utrecht, Den Haag of Rotterdam brengen. Op 700 meter afstand ligt het metrostation van Nesselande, dus binnen no-time sta jij hartje Rotterdam.

Hoef je niet al te ver? Overweeg dan de (elektrische) fiets. Geen last van file, met als bonus dat het goed is voor je conditie en het milieu. Met 13 kilometer in de benen sta je al in Rotterdam Centrum.

Interesse?

Het aanbod kun je bekijken op  www.newport-nesselande.nl, of plan een bezoek aan de modelwoning. Er is alleen een modelwoning van de koopappartementen te bezichtigen. De verhuurappartementen bevinden zich in een ander deel van het complex en zijn nog niet toegankelijk.

Vorig artikel Een blik op de toekomst door de ogen van gemeente Rotterdam
Volgend artikel Appartementen en stadswoningen in nieuwbouwproject Alex in het Lage Land