Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Benieuwd of wonen in KOER iets voor jou is? Kom zaterdag 13 juli sfeer proeven.

Duurzame woningen, helemaal klaar voor de toekomst

Wonen op een toffe en centrale plek in de groenste omgeving van de nieuwe woonwijk Parkstad op Zuid met echt alle voorzieningen om de hoek? In KOER komt een mix van diverse koopwoningen en deze zijn al in aanbouw. De verwachting is dat de eerste woningen in november 2024 worden opgeleverd.

Wil jij weten hoe is om te wonen in KOER? Kom dan langs in de modelwoning van KOER. Stap binnen in een drielaagse Parkwoning en laat je verrassen door de prachtige afwerking en de sfeervolle inrichting van deze woning.  Bekijk op de projectsite het laatste beschikbare aanbod.

Modelwoning KOER - wonen in Rotterdam

Sfeer proeven in KOER zaterdag 13 juli

Wil jij weten hoe het is om in een drielaagse Parkwoning in KOER te wonen? Dat kan! Er is een nieuwe modelwoning voor je ingericht in dit woningtype, zodat jij kunt ervaren hoe je duurzaam en eigentijds kunt wonen aan de Laan op Zuid.

Dit is dé kans om een levensecht beeld te krijgen van hoe de woningen in KOER eruit komen te zien. Onze modelwoning is niet zomaar een lege ruimte; hij is compleet afgebouwd met onder andere een keuken, sanitair en tegelwerk. Ook hebben wij de modelwoning gedeeltelijk ingericht, zodat je je meteen thuis zult voelen. Uiteraard is het verkoopteam van KOER ook aanwezig met alle informatie over het project en de beschikbare Parkwoningen.

Kom langs op zaterdag 13 juli 2024
De modelwoning van KOER is te bezichtigen op zaterdag 13 juli 2024. Je bent tussen 10:00 en 11:30 uur van harte welkom.

Bereikbaarheid nieuwe modelwoning

📍 De modelwoning is bereikbaar via de ingang van het bouwterrein op de hoek van de Hilledijk (nr. 130) en de Katadreuffestraat (nr. 27).  Volg de pijlen op het bouwterrein en parkeer je auto of fiets langs de bouwweg voor de ingang van de bouwplaats van KOER.

Veiligheid:
Let op: Het is alleen toegestaan om de modelwoning van KOER te bezoeken, volg de routing op de bouwplaats richting de modelwoning. Het is niet toegestaan om de rest van bouwplaats van KOER te betreden. Er wordt namelijk gewerkt op de bouwplaats en vanwege veiligheidsreden is het buiten de modelwoning om dus niet toegestaan om de rest van de bouwplaats te betreden!

Nieuwe situatie KOER - modelwoning

Een woning voor iedereen

Van de grote gezinnen die meer ruimte nodig hebben tot de starters die voor het eerst op zichzelf gaan wonen. En van de echtparen die de kinderen al hebben uitgezwaaid tot de stellen die dromen van een gezinnetje. Binnen KOER is plaats voor iedereen. Bekijk het laatste beschikbare aanbod op koerrotterdam.nl. Van royale Herenhuizen, riante Parkwoningen en comfortabele Appartementen.

    • Laatste herenhuis beschikbaar voor € 625.000,- v.o.n.
    • Laatste appartementen beschikbaar voor € 600.000,- v.o.n.
    • Laatste drielaagse Parkwoningen beschikbaar vanaf: € 540.000,- v.o.n.

Grijp nu deze unieke kans, want in KOER kun je al vanaf november 2024 wonen.

Duurzaam wonen met lagere maandlasten

De woningen in KOER zijn allemaal klaar voor de toekomst! Ze zijn aangesloten op stadsverwarming en voldoen aan de nieuwste eisen van energiezuinigheid en milieu. Voor de kenners onder ons: dit betreft de duurzame BENG normeringen. De woningen in KOER krijgen een voorlopige energielabel A++ of A+++.

In je nieuwe (t)huis in KOER is alle erop gericht dat er zoveel mogelijk energie wordt bespaard. Denk aan de steengoede isolatie van de vloeren, het dak en de gevels. Koken en verwarmen doe je niet meer op gas, maar elektrisch. Dit betekent hoogstwaarschijnlijk dat je totale energiekosten voor verwarming en warm kraanwater een héél stuk lager zijn vergeleken met het huis waar je nu woont! En minder energie gebruiken, betekent ook minder CO2-uitstoot. Goed voor het milieu en goed voor je portemonnee!

En dat is nog niet alles, met een duurzame woning in KOER heb je ook nog eens recht op het afsluiten van een speciale duurzaamheidshypotheek met mooie rentekortingen via VORM Sales & Finance.

KOER in Parkstad
KOER in Parkstad

In KOER komen168 duurzame woningen in diverse varianten. Een mix van ander andere. appartementen, herenhuizen en tweelaagse beneden- en bovenwoningen, dijkwoningen, atelierwoningen maar ook huurwoningen. Er is dus echt aan iedereen gedacht die op zoek is naar een prachtige woning op een schitterende locatie in Rotterdam.

Lees meer

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op www.koerrotterdam.nl of neem contact op met de makelaars, ook voor het bezichtigen van de modelwoning:

Vorig artikel Maak kennis met Parkstad: de nieuwe entree naar Zuid
Volgend artikel Nu in verkoop: 34 ruime eengezinswoningen in De Kuil