Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Benieuwd of wonen in KOER iets voor jou is? Kom dan langs in de modelwoning.

Duurzame woningen, helemaal klaar voor de toekomst

Wonen op een toffe en centrale plek in de groenste omgeving van de nieuwe woonwijk Parkstad op Zuid met echt alle voorzieningen om de hoek? In KOER komt een mix van diverse koopwoningen en deze zijn al in aanbouw, je hoeft dus niet heel lang te wachten op jouw toekomstige woning. De verwachting is dat de eerste woningen al in het 3e kwartaal van 2024 worden opgeleverd. Bekijk op de projectsite het beschikbare aanbod.

Modelwoning KOER - wonen in Rotterdam

Sfeer proeven in KOER

Wil jij weten hoe is om te wonen in KOER? Maak dan een afspraak met één van de makelaars om langs te komen in de modelwoning van KOER. Stap binnen in bouwnummer 09-00-01 en ontdek deze nieuwe modelwoning, laat je verrassen door de prachtige afwerking en de sfeervolle inrichting van deze woning. Ook is het mogelijk om één van de nog beschikbare woningen op afspraak met één van de makelaars te komen bekijken.

Neem contact op met één van de makelaars om een afspraak in te plannen:

  • Ooms Makelaars via telefoonnummer: 010-4248888
  • Atta Makelaars via telefoonnummer: 010-4335710.

Modelwoning bezoeken

📍 De modelwoning op de bouwplaats van KOER is bereikbaar via de ingang van het bouwterrein op de hoek van de Hilledijk (nr. 130) en de Katadreuffestraat (nr. 27).

Veiligheid van kinderen:
We willen graag benadrukken dat de bouwplaats helaas niet geschikt is voor jonge kinderen onder de 16 jaar. Dit is vanwege de risico’s die zij mogelijk niet volledig kunnen inschatten. We vertrouwen op jullie begrip in deze kwestie, omdat onze prioriteit altijd is dat iedereen veilig thuiskomt.

Nieuwe situatie KOER - modelwoning

Een woning voor iedereen

Van de grote gezinnen die meer ruimte nodig hebben tot de starters die voor het eerst op zichzelf gaan wonen. En van de echtparen die de kinderen al hebben uitgezwaaid tot de stellen die dromen van een gezinnetje. Binnen KOER is plaats voor iedereen. Bekijk het beschikbare aanbod op koerrotterdam.nl. Van royale Herenhuizen, riante Parkwoningen en comfortabele Appartementen.

    • Herenhuizen beschikbaar vanaf: € 585.000,- v.o.n.
    • Appartementen beschikbaar vanaf: € 535.000,- v.o.n.
    • Parkwoningen beschikbaar vanaf: € 537.500,- v.o.n.

Grijp nu deze unieke kans, want in KOER kunnen je al vanaf oktober 2024 wonen.

Duurzaam wonen met lagere maandlasten

De woningen in KOER zijn allemaal klaar voor de toekomst! Ze zijn aangesloten op stadsverwarming en voldoen aan de nieuwste eisen van energiezuinigheid en milieu. Voor de kenners onder ons: dit betreft de duurzame BENG normeringen. De woningen in KOER krijgen een voorlopige energielabel A++ of A+++.

In je nieuwe (t)huis in KOER is alle erop gericht dat er zoveel mogelijk energie wordt bespaard. Denk aan de steengoede isolatie van de vloeren, het dak en de gevels. Koken en verwarmen doe je niet meer op gas, maar elektrisch. Dit betekent hoogstwaarschijnlijk dat je totale energiekosten voor verwarming en warm kraanwater een héél stuk lager zijn vergeleken met het huis waar je nu woont! En minder energie gebruiken, betekent ook minder CO2-uitstoot. Goed voor het milieu en goed voor je portemonnee!

En dat is nog niet alles, met een duurzame woning in KOER heb je ook nog eens recht op het afsluiten van een speciale duurzaamheidshypotheek met mooie rentekortingen via VORM Sales & Finance.

KOER in Parkstad
KOER in Parkstad

In KOER komen168 duurzame woningen in diverse varianten. Een mix van ander andere. appartementen, herenhuizen en tweelaagse beneden- en bovenwoningen, dijkwoningen, atelierwoningen maar ook huurwoningen. Er is dus echt aan iedereen gedacht die op zoek is naar een prachtige woning op een schitterende locatie in Rotterdam.

Lees meer

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op www.koerrotterdam.nl of neem contact op met de makelaars, ook voor het bezichtigen van de modelwoning:

Vorig artikel Maak kennis met Parkstad: de nieuwe entree naar Zuid
Volgend artikel Nu in verkoop: 34 ruime eengezinswoningen in De Kuil