Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Kijkmiddag 6 september woongebouwen voor senioren in Ommoord

Wat is uw woonwens voor de toekomst?

Op dinsdag 6 september wordt er van 13:30 – 16:00 uur in Ommoord een Kijkmiddag georganiseerd in verschillende seniorencomplexen. Nieuwsgierig hoe het is om te wonen in een seniorencomplex? Voor uzelf of misschien wel voor andere familieleden? Kom dan eens een kijkje nemen in een complex in Ommoord. Een mooie, rustige en groene buurt met alle faciliteiten in de nabije omgeving.

Wat zijn uw woonwensen in de toekomst?

Om zonder zorgen te kunnen blijven wonen, is het belangrijk dat uw woning en de woonomgeving passen bij uw wensen en behoeften. Ook als u ouder wordt. Heeft u al nagedacht over uw woonwens in de toekomst?

Kom vrijblijvend op dinsdagmiddag 6 september een kijkje nemen in een aantal woongebouwen in Ommoord. De vier woongebouwen zijn voorbeelden om te kijken wat mogelijk bij u past, in verschillende prijsklassen en woningtypen. De woningen zijn niet direct beschikbaar.

Het is belangrijk om nu alvast rond te kijken en na te denken over wat u wilt. Bekijk het woongebouw, de woning en de ontmoetingsruimte van binnen. Wilt u meer weten over het woongebouw of hoe het zoeken naar een woning werkt? Stel deze vragen gerust die middag.

Wooncomplex Bonnefooi in Ommoord

Wooncomplex Nieuw Zernike in Ommoord

Locaties en tijden Kijkmiddag seniorencomplexen Ommoord

Tijdens de Kijkmiddag op dinsdag 6 september 2022, zijn tussen 13:30 – 16:00 uur de volgende woongebouwen te bezichtigen:

Bonnefooi

Robert Kochplaats 1-7, Rotterdam | zie: woongroepdebonnefooi.nl

Te Hoogerbrugge
Varenhof 1, Rotterdam | zie: wonenbijsor.nl

ThuisPlusflat
Sinclair Lewisplaats 24-506, Rotterdam

Nieuw Zernike
Zernikeplaats 500 – 720, Rotterdam

Er is mogelijkheid tot vervoer tussen de woongebouwen.

Meer informatie of vragen?

Voor meer informatie of vragen over de Open Dag of over verhuizen naar een levensloopbestendige woning in Rotterdam, kunt u contact opnemen met de Seniorenmakelaar. Dat kan via  010 – 267 64 88 of mail [email protected]. Zij zijn bereikbaar op maandag, woensdag en vrijdag tussen 10.00 en 12.00 uur.

Vorig artikel De Seniorenmakelaar helpt ouderen geschikt te wonen
Volgend artikel Benieuwd of wonen in KOER iets voor jou is? Kom dan langs in de modelwoning.