Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Kavels Stationsweg Hoek van Holland

Bouw jouw droomhuis in Hoek van Holland

Altijd al dicht bij het strand willen wonen? Frisse zeewind op slechts 20 minuten rijden van Rotterdam. Bouw jouw droomhuis in Hoek van Holland op een unieke locatie.

Op dit moment zijn er geen kavels beschikbaar. Als er nieuwe kavels beschikbaar komen voor verloting, worden ze op deze website vermeld.

Wonen bij zee

Op een mooie, zeer centraal gelegen plek in het dorp Hoek van Holland biedt de gemeente Rotterdam woningbouwkavels aan. De kavels zijn gelegen aan de Stationsweg, naast de Berghaven. Afhankelijk van de plaats van de kavel en het ontwerp van de woning, heb je vanuit de woning zicht op de Nieuwe Waterweg en het monumentale Fort 1881.

Kom wonen aan het dorpslint met karakteristieke nieuwbouwwoningen van het plan ‘Parqui Parc’uit 2009 (Berghaven Noord) aan de overkant. Het centrum met winkels, horeca en voorzieningen bevindt zich op een steenworp afstand. Bijzondere horecagelegenheden met fascinerend uitzicht op de Nieuwe Waterweg (Torpedoloods, Jutter, Unicum). In circa 3 minuten loop je naar het RET-station Hoek van Holland vanwaar meerdere malen per uur de metro naar Rotterdam Centrum vertrekt. De zee en het strand bevinden zich op 10 minuten lopen van de kavels en zijn via een aantrekkelijke wandelroute via de Emmaboulevard bereikbaar.

Meer informatie over Hoek van Holland kun je vinden op hoekvanholland.nl.

Niet alleen groen, maar ook duurzaam (ver)bouwen

Gemeente Rotterdam stelt diverse subsidies beschikbaar voor het verduurzamen en vergroenen van je woning. Niet alleen voor bestaande bouw, maar ook voor nieuwbouw. Op de site van Duurzaam010 vind je hier informatie over. Er is ook een folder met tips voor een fijne, groene tuin.

Andere zelfbouwkavels en gemeentelijk vastgoed in Rotterdam

Een overzicht van alle beschikbare zelfbouwkavels kun je vinden op de pagina Zelfbouw. Als je op de hoogte wilt worden gehouden van nieuwe beschikbare kavels, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Hiermee houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

De gemeente Rotterdam stelt soms ook vastgoed te beschikking voor renovatie, herontwikkeling of transformatie. Meer informatie hierover is te vinden op de site van gemeentelijkvastgoed010.nl.

Op dit moment zijn alle kavels onder optie en is er reeds een wachtrij per kavel. Mochten er toch nog kavels niet worden toegewezen, zullen wij deze weer hier op de pagina plaatsen. Pas nadat deze informatie online staat, kun je jouw interesse kenbaar maken.

Voor specifieke vragen over kavels kan je een mail sturen naar: [email protected].

Vorig artikel Lintkavels Nesselande
Volgend artikel Hoek van Holland-Dorp: altijd een plek voor gezelligheid