Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Kavels Stationsweg Hoek van Holland

Bouw jouw droomhuis in Hoek van Holland

Altijd al dicht bij het strand willen wonen? Frisse zeewind op slechts 20 minuten rijden van Rotterdam. Bouw jouw droomhuis in Hoek van Holland op een unieke locatie. De gemeente heeft 9 kavels beschikbaar aan de Stationsweg via loting. Sluitingsdatum inschrijving loting is 14 april 2021.

Wonen bij zee

Op een mooie, zeer centraal gelegen plek in het dorp Hoek van Holland biedt de gemeente Rotterdam woningbouwkavels aan. De kavels zijn gelegen aan de Stationsweg, naast de Berghaven. Afhankelijk van de plaats van de kavel en het ontwerp van de woning, heb je vanuit de woning zicht op de Nieuwe Waterweg en het monumentale Fort 1881.

Kom wonen aan het dorpslint met karakteristieke nieuwbouwwoningen van het plan ‘Parqui Parc’uit 2009 (Berghaven Noord) aan de overkant. Het centrum met winkels, horeca en voorzieningen bevindt zich op een steenworp afstand. Bijzondere horecagelegenheden met fascinerend uitzicht op de Nieuwe Waterweg (Torpedoloods, Jutter, Unicum). In circa 3 minuten loop je naar het RET-station Hoek van Holland vanwaar meerdere malen per uur de metro naar Rotterdam Centrum vertrekt. De zee en het strand bevinden zich op 10 minuten lopen van de kavels en zijn via een aantrekkelijke wandelroute via de Emmaboulevard bereikbaar.

De gemeente Rotterdam heeft aan de Stationsweg in Hoek van Holland nog 9 kavels beschikbaar voor zelfbouw. De verkoop van de kavels zal verlopen middels een loting. De zelfbouw kavels zijn gelegen in de wijk Dorp. De loting vindt plaats op vrijdag 16 april 2021 en zal worden verzorgd door Nouwen Notarissen.

Nouwen Notarissen
Argonautenweg 17b
3054 RP ROTTERDAM

Contactpersoon: L. van Schie, e-mailadres: l.vanschie@nouwen-notarissen.nl

Nadat Nouwen Notarissen het inschrijfformulier en de waarborgsom heeft ontvangen, sturen zij per e-mail een bevestiging.

De Corona-maatregelen zijn op dit moment nog steeds van toepassing. De loting zal om deze reden zonder de aanwezigheid van de inschrijvers plaatsvinden. Bij de loting zijn de Notaris, de Projectmanager en de Markt-Contractspecialist van de gemeente aanwezig.

Brochures en aanvullende informatie

Op deze kavels in Hoek van Holland kan je naar eigen ontwerp een woning laten bouwen. Er zijn wel bouwregels opgesteld ten aanzien van bouwhoogte, bebouwd oppervlak, etc. Daarnaast wordt het ontwerp getoetst aan de welstandeisen van de gemeente Rotterdam. De bouwregels zijn opgenomen in de informatiebrochure.

Benodigde informatie ten behoeve van de inschrijving voor de loting:
Formulier aanvullende vragen
Informatiebrochure Hoek van Holland januari 2021
Kavelprijzen en kaveltekening Stationsweg Hoek van Holland
Procedure loting-inschrijfformulier-voorkeurslijst

De informatie is met zorg samengesteld. Een toelichting op de kavels staat in de brochure Kavelprijzen en kaveltekening.

Indien je nog vragen hebt die niet in de informatiebrochure behandeld worden, kan je het “Formulier aanvullende vragen” per e-mail toezenden aan: sac.ganeshie@rotterdam.nl.

Belangrijke data

Uiterlijke datum indiening Formulier aanvullende vragen:
12 maart 2021

Sluitingsdatum Inschrijving deelname Loting + waarborgsom bij notaris:
14 april 2021

Datum loting:
16 april 2021

Vorig artikel Lintkavels Nesselande
Volgend artikel Hoek van Holland-Dorp: altijd een plek voor gezelligheid
Wonen in Rotterdam maakt gebruik van cookies. Bij het bezoeken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.