Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Kavels Stationsweg Hoek van Holland

Bouw jouw droomhuis in Hoek van Holland

Altijd al dicht bij het strand willen wonen? Frisse zeewind op slechts 20 minuten rijden van Rotterdam. Bouw jouw droomhuis in Hoek van Holland op een unieke locatie.

Op 16 april 2021 heeft de loting plaatsgevonden van de 9 kavels aan de Stationsweg in Hoek van Holland. De kavels die niet zijn toegewezen zullen naar verwachting eind mei 2021 op de website worden geplaatst.

Pas nadat deze informatie op de website is geplaatst, kunt u uw interesse kenbaar maken.

Wonen bij zee

Op een mooie, zeer centraal gelegen plek in het dorp Hoek van Holland biedt de gemeente Rotterdam woningbouwkavels aan. De kavels zijn gelegen aan de Stationsweg, naast de Berghaven. Afhankelijk van de plaats van de kavel en het ontwerp van de woning, heb je vanuit de woning zicht op de Nieuwe Waterweg en het monumentale Fort 1881.

Kom wonen aan het dorpslint met karakteristieke nieuwbouwwoningen van het plan ‘Parqui Parc’uit 2009 (Berghaven Noord) aan de overkant. Het centrum met winkels, horeca en voorzieningen bevindt zich op een steenworp afstand. Bijzondere horecagelegenheden met fascinerend uitzicht op de Nieuwe Waterweg (Torpedoloods, Jutter, Unicum). In circa 3 minuten loop je naar het RET-station Hoek van Holland vanwaar meerdere malen per uur de metro naar Rotterdam Centrum vertrekt. De zee en het strand bevinden zich op 10 minuten lopen van de kavels en zijn via een aantrekkelijke wandelroute via de Emmaboulevard bereikbaar.

Brochures en aanvullende informatie

Op deze kavels in Hoek van Holland kan je naar eigen ontwerp een woning laten bouwen. Er zijn wel bouwregels opgesteld ten aanzien van bouwhoogte, bebouwd oppervlak, etc. Daarnaast wordt het ontwerp getoetst aan de welstandeisen van de gemeente Rotterdam. De bouwregels zijn opgenomen in de informatiebrochure.

Informatiebrochure Hoek van Holland januari 2021

De kavels die niet zijn toegewezen zullen naar verwachting eind mei 2021 op deze website worden geplaatst. Pas nadat deze informatie online staat, kunt u uw interesse kenbaar maken.

Vorig artikel Lintkavels Nesselande
Volgend artikel Hoek van Holland-Dorp: altijd een plek voor gezelligheid
Wonen in Rotterdam maakt gebruik van cookies. Bij het bezoeken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.