Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Kaap jij de laatste plek in het Havenkwartier?

Wonen in een nieuw stadskwartier op Katendrecht

Havenkwartier is een eigenzinnig ontwerp aan de Maashavenkade, een ontwerp van Don Murphy VMX architects. Het project vormt een stadskwartier met voor verschillende mensen en alle fases in het leven een aantrekkelijke woning.

Appartementen en loodswoningen

De 150 appartementen van het Havenkwartier worden gerealiseerd in een enorme diversiteit en beschikken over een panoramisch uitzicht over de Maashaven en/of skyline van de Rotterdamse binnenstad. Zo zijn er alleen al 8 verschillende type stadsappartementen, de oppervlaktes van de appartementen variëren vanaf 75 m2 tot maar liefst 250 m2. Of kies voor een van de 14 Loodswoningen gelegen aan de kade, waar de schepen voornamelijk het ruime zicht op de Maashaven verfraaien.

Woningzoeker

Bijna 70% van de appartementen is inmiddels verkocht, maar er is nog een aantal prachtige appartementen en loodswoningen beschikbaar in diverse afmetingen, vanaf € 417.500,- v.o.n. incl. parkeerplaats. Benieuwd naar het beschikbare woningaanbod? Check de woningzoeker op de website van het Havenkwartier.

Meet the Team op 26 maart

Hoe voelt het straks om in Het Havenkwartier te wonen? Hoe richt je een nieuwbouw appartement in? Wil je wel of geen kleur bekennen in je appartement? Wil je graag interieuradvies of overleggen met een professional? Ga dan 26 maart in gesprek met een van de adviseurs van binnenhuisarchitectenbureau DOEN tijdens een nieuwe editie van Meet the Team. Natuurlijk zal het verkoopteam van Havenkwartier ook aanwezig zijn om al je vragen over het Havenkwartier in een ontspannen setting te beantwoorden. Meld je aan via het online formulier op de website van het Havenkwartier.

Meer informatie

Nieuwsgierig naar de vordering van de bouw van het Havenkwartier? Je kunt de bouw natuurlijk live volgen bij de bouwplaats op Katendrecht, maar je bent ook welkom in het infocentrum op een van de inloopwoensdagmiddagen van 15.00 – 18.00 uur.

Vorig artikel Vrije sector huren én feesten met de buren!
Volgend artikel Katendrecht: top voor jezelf én je gezin