Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Kaap jij de laatste plek in het hart van Katendrecht?

Het Havenkwartier is een stoer gebouw in het hart van het schiereiland Katendrecht, grenzend aan de kade van de Maashaven.

Heeft Katendrecht, oftewel ‘De Kaap’, nog een verdere introductie nodig? Inmiddels uitgegroeid tot een van de meeste gewilde woonlocaties van Rotterdam en dat is goed te begrijpen. Het bruist, het zindert, het varieert, maar het kent ook de rust, het groen en een zeer centrale ligging. Nu heb je de laatste kans om een eigen plek te kapen: Het Havenkwartier.

Donderdag 21 februari was het goed vol in de gezellige ruimte van het Fenixhouse op Katendrecht. Het enthousiasme en de nieuwsgierigheid spatte ervan af.

Het prachtige vuistdikke sfeerboek dat voor de bezoekers klaarlag, speelde daar al stevig op in. Het sales team stond tijdig klaar om alle vragen te beantwoorden en toelichting te geven op de prijslijsten, plattegronden, technische omschrijvingen en het verdere proces. Een mooi moment en een belangrijke stap waarbij iedereen nu zelf kan kiezen welke woning geschikt is voor hem of haar.

De inschrijving sluit op 11 maart 2019 om 12.00 uur. Wil je je verdiepen in het nieuwbouwproject, dan vind je alle documentatie hier en kun je het downloaden.

Via de woningzoeker kan je met de verschillende filters je woonwensen invullen en zo eenvoudig je droomwoning selecteren.

Het informatiecentrum is de komende periode extra geopend. Naast de vaste woensdagmiddag kun je ook terecht op de vrijdag tussen 15.00 – 18.00 uur. De adviseurs staan klaar voor eventuele vragen of toelichting.

Heb je je keuze gemaakt, dan kun je je inschrijven via deze link. In de week van 18 maart worden de kandidaten benaderd m.b.t. de toegewezen woning en uitgenodigd voor een optiegesprek.

Vorig artikel Start verkoop appartementen Op de kop van de Avenue II in Nieuw Kralingen
Volgend artikel Katendrecht: top voor jezelf én je gezin