Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Je eerste huis kopen? Rabobank helpt je op weg met Jouw Eerste Huis Event op 18 januari 2024.

Wat heb je te besteden, moet je nog even sparen of is huren een optie?

Het vinden van een eigen plek is niet altijd zo gemakkelijk. Betaalbare huizen zijn schaars. Bij Rabobank kun je rekenen op hulp om jouw eerste droomhuis toch mogelijk te maken. We kunnen ons voorstellen dat je veel vragen hebt over hoe dit werkt en wat je allemaal moet regelen. Kom daarom naar ‘Jouw Eerste Huis Event’ in het kantoor van Rabobank Rotterdam aan de Weena 770 (gebouw First).

Jouw Eerste Huis Event Rotterdam

Kom naar Jouw Eerste Huis Event op donderdag 18 januari in het kantoor van Rabobank Rotterdam aan de Weena 770 (gebouw First). Je leert hier meer over wat er bij het kopen van een huis komt kijken, waar je op moet letten en je krijgt tips over duurzaam wonen. De avond begint om 19.00 uur en duurt ongeveer 2 uur. Klik hier voor meer informatie en/of aanmelden.

Programma

18.30 uur | Welkom, loop gerust al binnen
19.00 uur  | Start programma met plenair gedeelte
19.45 uur  | Ronde 1 workshops/speeddates
20.15 uur  | Ronde 2 workshops/speeddates
20.45 uur  | Ronde 3 workshops/speeddates
21.15 uur   | Einde

Inhoud van het event

‘Het belooft een interessante avond te worden, vertelt Valentijn Lok, 20 jaar, lid van de ledenraad Rotterdam en zelf ook zoekende op de woningmarkt. ‘Op het programma staan onder andere speeddates met financieel adviseurs van de bank en er is een notaris die je laat weten waaraan je moet denken bij de aankoop van een huis. Ook is er een lokale makelaar aanwezig die je meer vertelt over wat hun rol is en wat zij voor jou kunnen betekenen. En om de beleving compleet te maken, kun je met een interieurstylist kijken naar jouw favoriete woonstijl. Het is zeker de moeite waard om een kijkje te komen nemen. Ook als je nu nog niet op zoek bent, maar pas over een paar jaar, is het programma interessant.’

Meer mogelijk dan je denkt

Wat heb je te besteden, moet je nog even sparen of is huren een optie? Misschien ben je zzp’er of heb je een studieschuld of tijdelijk contract. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt. Het event is voor iedereen vrij toegankelijk. Je hoeft geen klant te zijn van de Rabobank. We organiseren de avond voor alle jongeren uit de regio Zuid-Holland die antwoord willen op vragen rondom de aankoop van hun eerste huis. Deelname is kosteloos.

Meer informatie of aanmelden

Het wordt een avond vol inspiratie en plezier. Via het registratieformulier kun je je aanmelden en alvast een keuze maken voor een speeddate en de workshops.

Wil je meer weten over de financiële mogelijkheden voor starters? Lees dan het artikel Financiële tips voor starters.

Vorig artikel Een duurzame nieuwbouwwoning of duurzame verbouwing? Wat zijn de financiële mogelijkheden?
Volgend artikel Groen, sociaal en duurzaam wonen in Populus aan het vernieuwde Romeynshof