Terug

Inspiratiebijeenkomst Feijenoord

Op zoek naar een huis in Rotterdam en benieuwd naar de mogelijkheden in deelgebied Feijenoord?

M

eld je aan voor de inspiratiebijeenkomst van Wonen in Rotterdam op dinsdag 15 oktober. Tijdens deze avond krijg je een goed beeld over het wonen in Feijenoord: het gebied vanaf de Erasmusbrug tot aan Vreewijk, met daartussen o.a. Kop van Zuid, Katendrecht en Afrikaanderwijk. Waar grote ontwikkelingen plaatsvinden en dat de laatste jaren sterk in opkomst is. En dat op een kwartiertje fietsafstand van de Coolsingel.

In het plenaire programma geeft Frans de Jong, gebiedsaccountmanager Feijenoord van de Gemeente Rotterdam, een schets van het gebied. Met een blik op hoe dit deelgebied zich de afgelopen jaren ontwikkeld heeft en welke ambities de gemeente hier heeft. Makelaar Michael Troost (Atta Makelaars) vertelt over de bouwstijlen en het prijsniveau in de verschillende wijken. Bewoners komen aan het woord; zij weten als geen ander hoe het is in Feijenoord te wonen. Waarom hebben zij destijds gekozen voor deze wijk? Wat zijn hun favoriete plekken? En natuurlijk ook… wat zijn hun wensen voor de buurt. En tot slot een greep uit de nieuwbouwprojecten waaraan nu (of binnenkort) gewerkt wordt in Feijenoord.

Wil je meer weten over de projecten in Feijenoord, zoals Hefkwartier, Piekstraat, Havenkwartier of ZuideR, of heb je een andere vraag? Tijdens de borrel ben je in de gelegenheid om meer informatie te krijgen van de verschillende nieuwbouwprojecten, of bij makelaars te rade te gaan als je niet specifiek op zoek bent naar een nieuwbouwhuis. Wil je inzicht in jouw mogelijkheden bij het kopen van een huis? Rabobank bespreekt graag de mogelijkheden met jou.

Datum: dinsdag 15 oktober 2019

Locatie: Nieuwe Luxor Theater, Posthumalaan 1

Programma:

  • 18.30 – 19.00u inloop
  • 19.00 – 20.30u plenair programma
  • 20.30 – 22.00u start borrel en mini-beurs Feijenoord

Meld je hier aan voor de inspiratiebijeenkomst.

Graag tot 15 oktober!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Wonen in Rotterdam
Meld je aan voor een van de bijeenkomsten!

Neem contact op