Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Huur fenomenaal uitzicht in De Zalmhaven

Wonen met luxe en comfort, te midden van groene parken, historie en cultuur

Goed nieuws voor wie op zoek is naar een luxe huurappartement, te midden van groene parken, historie en cultuur, mét fenomenaal uitzicht. De verhuur van 290 appartementen in de Zalmhaventoren is gestart.

De Zalmhaven huurappartementen - Wonen in Rotterdam

Luxe en comfort van vloer tot plafond

Stap binnen in jouw nieuwe appartement in het centrum van Rotterdam. Wandel door de lichte leefruimtes naar de ruime slaapkamer(s), de moderne badkamer, een aangename keuken en jouw eigen privé buitenruimte. Alle woningen zijn namelijk voorzien van één of zelfs twee fijne balkons.

De woningen geven een gevoel van luxe en comfort. Door het netjes afgewerkte sanitair, de grote verscheidenheid aan inbouwapparatuur in de keuken en een vloer die zorgt voor verwarming of verkoeling. Deze vloer loopt vloeiend over in de plafondhoge ramen voor een optimale beleving van licht, openheid, ruimte en uitzicht.

De royale huurappartementen bevinden zich verspreid over de drie torens van De Zalmhaven en hebben een oppervlakte van 61 m2 tot 131 m2. Gelegen op verdieping 5 t/m 31 met een indrukwekkend uitzicht richting alle windstreken. Over de Maas, de Erasmusbrug, de daktuin, Het Park bij de Euromast, de skyline van de binnenstad, het Centraal Station en in de verte zelfs Hoek van Holland en Den Haag.

Je kan al een appartement in De Zalmhaven huren vanaf €1.085 per maand. De huurprijs van het grootste appartement zal op €2.195 per maand uitkomen.

Park bij de Euromast

Van Vollenhovenstraat – Scheepvaartkwartier

Wonen op grote hoogte in het Scheepvaartkwartier

De Zalmhaven mag zich sinds kort het hoogste gebouw van Nederland noemen. Op 12 maart bereikte het gebouw een hoogte van 165 meter. Hiermee stijgt De Zalmhaven voorbij de Maastoren; tot nu toe het hoogste gebouw van Nederland. Met een 215 meter hoge wolkenkrabber (De Zalmhaven I), twee middelhoge identieke woontorens (De Zalmhave II en III) en riante woningen op straatniveau (De Zalmhaven Herenhuizen), is De Zalmhaven veelzijdig en aantrekkelijk voor tal van wereldburgers. Hier woon je op grote hoogte in een van de mooiste wijken van Rotterdam, het Scheepvaartkwartier. Met alle voorzieningen zoals restaurants, supermarkten en openbaarvervoer binnen handbereik.

Het Scheepvaartkwartier is een romantisch beschermd stadsgezicht. Statige herenhuizen aan klassieke lanen doen het rijke scheepvaartverleden van Rotterdam voortleven. Eén van de meest pittoreske plekjes is de Veerhaven, waar historische zeilschepen zachtjes op het water deinen. En wie zin krijgt in een lekker hapje en glas wijn, kan terecht bij een van de vele restaurants.

Huurappartement in De Zalmhaven?

Neem een kijkje op de projectsite of ga direct naar de woningzoeker en bekijk het beschikbare aanbod.

Vorig artikel Wilgenplantsoen: een samenbouwproject voor wonen op maat met elkaar
Volgend artikel Blik op de bouwplaats van De Zalmhaven