Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Verhuur woningen in het ‘gouden randje’ van Park16Hoven is gestart

Genieten van een mooie zonsondergang in Park 16Hoven

Reijsendaal Noord is gelegen aan de noordrand van Park 16Hoven en biedt een blijvend weids uitzicht. Deze prachtige locatie mag met recht het ‘gouden randje’ van Park16Hoven genoemd worden! De ligging van de achtertuin op het zuiden en de grote ‘tuinramen’ aan de voorkant van de woning, georiënteerd op de avondzon, maken dit project van 60 vrije sector huurwoningen uniek.

’s Avonds genieten van een avondzon of mooie zonsondergang

De 60 (vrije sector) huurwoningen van Reijsendaal zijn verdeeld over 13 rijtjes van 2 tot 6 woningen. Ja, dat lees je goed: bijna de helft betreft dus een 2-onder-1-kapwoning of een eindwoning! De kavels zijn ruim bemeten. Dus niet alleen heb je straks een geweldige achtertuin – 15 tot 18 meter diep, op het zuidwesten – maar bij diverse woningen kun je zelfs op eigen terrein parkeren.

We noemen dit dan wel ‘eengezinswoningen’, maar met drie slaapkamers is jouw huis in Reijsendaal natuurlijk ook perfect wanneer je net bent gaan samenwonen en ieder een eigen kamer wilt waarin je fijn kunt thuiswerken. Of wanneer de kinderen al de deur uit zijn, maar de kleinkinderen graag af en toe komen logeren. Het oppervlak varieert van 111 tot 128 m2. Dus hoe jij ook wilt leven, dit huis biedt jou de ruimte. De keuken, de badkamer… ze zijn allemaal perfect, smaakvol en tijdloos afgewerkt.

Energiezuinig wonen aan de rand van Park 16Hoven

Natuurlijk wordt Reijsendaal duurzaam gebouwd, voor jouw wooncomfort én het klimaat. Goed geïsoleerd, gasloos – dat is heel goed nieuws in deze tijd! – en op jouw dak liggen zonnepanelen.

Ligging en voorzieningen

  • Nieuwbouwwijk Park 16Hoven ligt in het noorden van Rotterdam nabij een oprit van zowel de A13 en A20. Bereikbaarheid per auto goed;
  • Station Melanchtonweg 5 minuten tot Rotterdam Centraal en 28 minuten tot Den Haag Centraal per metro en de Randstadrail ligt op circa 5 minuten fietsen;
  • Rotterdam Centraal Station en het stadscentrum liggen op circa 15 minuten fietsafstand;
  • Diverse supermarkten en andere dagelijkse voorzieningen liggen op circa 8 minuten fietsafstand;
  • Diverse basisscholen, twee amateursvoetbalclubs op korte afstand;
  • Ziekenhuis (Fransiscus Gasthuis) op loopafstand.
 Reijsendaal Noord
Reijsendaal Noord

Reijsendaal Noord is gelegen aan de noordrand van Park 16Hove en biedt een blijvend weids uitzicht. Deze prachtige locatie mag met recht het ‘gouden randje’ van Park16Hoven genoemd worden! De ligging van de achtertuin op het zuiden en de grote ‘tuinramen’ aan de voorkant van de woning, georiënteerd op de avondzon, maken dit project van 60 vrije sector huurwoningen uniek.

Lees meer

Meer informatie Reijsendaal Noord

Vanaf 1 augustus 2022 kun je je op de projectsite inschrijven voor een huurwoning in Reijsendaal. Om in aanmerking te komen voor een woning, is het van belang dat je voldoet aan de gestelde inkomenseisen. Alle kandidaten die inschrijven tot 28 augustus maken evenveel kans. Na deze datum in inschrijven mogelijk, als er nog woningen beschikbaar zijn.

Vorig artikel Huren aan de groene oevers van de Delfshavensche Schie
Volgend artikel Dirk en Simone bouwen een nul-op-de-meter woning in Park 16Hoven