Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Huren in het Nieuwe Noorden pal aan de groene en statige singel

Kantoor maakt plaats voor 57 middeldure huurwoningen geschikt voor jong en oud

Het kantoorpand op nummer 250 en appartementencomplex op nummer 276 t/m 290 maken plaats voor Noordsingel 250: er komen 57 middeldure huurwoningen geschikt voor jong en oud. Singles, samenwoners en kleine gezinnen. Dus eigenlijk woningen voor iedereen, comfortabel en duurzaam.

Noordsingel 250 - wonen in Rotterdam

Hoe Rotterdams wil je wonen?

Veel Rotterdamser kom je ze niet tegen, plekken als deze. Pal aan de groene en statige Noordsingel in de Agniesebuurt, het water dat al anderhalve eeuw het noorden doorsnijdt. En dat in een wijk die aan een geweldige comeback bezig is. Zeg maar gerust: het Nieuwe Noorden.

Townhouse, appartement of penthouse?

Eenmaal binnen kom je tot rust in je eigen townhouse, appartement of penthouse. De rust van de centrale hal zorgt er voor dat je de hectiek van de stad achter je laat. Via de trap of lift bereik je je twee-, drie-, of vierkamerappartement met uitzicht op de binnentuin, Noordsingel en de hoger gelegen appartementen kijken uit over de stad! De townhouses hebben een eigen entree aan de Noordsingel.

Planning Noordsingel 250 - Wonen in Rotterdam

Alles binnen handbereik aan de Noordsingel

Je woont op een van de tofste plekken van Rotterdam. De Noordsingel. De groene long van het Oude Noorden. Of moeten we zeggen; Het Nieuwe Noorden? Want de wijk maakt een ware metamorfose door. Met de herontwikkeling van het Noordsingel complex, De Hofbogen en de komst van ZoHo woon je straks op een van de hotspots van Rotterdam.

Je hoeft je ‘buurtje’ niet uit voor een lekkere kop koffie, een etentje op een terras of om te shoppen want je hebt alles om de hoek. Woonwinkels, restaurants, take away’s en leuke boetiekjes. Hier leef je de urban lifestyle! En dat op vijf minuten fietsen van de Coolsingel en vijf minuten autorijden naar de A20. Die auto en fiets parkeer je trouwens gemakkelijk op eigen terrein.

Meer informatie?

Het eerste kwartaal van 2023 staat de oplevering gepland. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf dan nu vrijblijvend in op noordsingel250.nl.

Vorig artikel Er gebeurt heel wat in ZOHO
Volgend artikel Meer ruimte om te bewegen, ontspannen en ontmoeten. Maak kennis met de Stadsprojecten.