Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Huren in Rotterdam centrum?

Ontdek de mogelijkheden voor vrije sector huur bij een woningcorporatie

Wonen waar het leven volop plaatsvindt: bruisend centrum Rotterdam. Heerlijk toch! In de wijken StadsdriehoekCoolDijkzigtCS-kwartierOude Westen en Nieuwe Werk stap je de deur uit en heb je de ontbijt-, lunchtentjes en restaurants voor het uitzoeken. En het centrum heeft natuurlijk nog veel meer te bieden: van musea tot winkels en van supermarkten tot speciaalzaken. Er is altijd wel iets te doen en te bezoeken in de buurt. Wil je toch iets verder weg? Met het openbaar vervoer ‘voor de deur’ heb je de hele stad binnen handbereik. En met het Centraal Station op loopafstand zit je zo in een andere stad.

Vrije sector huur bij Woonstad Rotterdam

Heb je bij het vinden van een huurwoning wel eens gedacht aan een woningcorporatie? Woonstad Rotterdam vindt als woningcorporatie dat elke Rotterdammer een fijne plek om te wonen verdient. Om zo het beste uit zichzelf te halen. Naast sociale huurwoningen heeft Woonstad Rotterdam een uitgebreid aanbod eengezinswoningen en appartementen in de vrije sector te huur. Deze huurappartementen en –woningen zijn vrijwel altijd per direct beschikbaar, je betaalt geen borg en bemiddelingskosten, er is geen minimale contractduur en je hebt maar één maand opzegtermijn.

De huurappartementen van Woonstad Rotterdam

Of je nu een appartement zoekt voor jou alleen, voor jou en je partner of met je gezin, Woonstad Rotterdam heeft een aantal mooie vrije sector huurappartementen in het centrum van Rotterdam per direct beschikbaar. De appartementen hebben twee tot vier kamers die je kunt gebruiken als slaapkamer, kantoor, inloopkast of hobbyruimte.

Mauritsweg 65 – € 1.599,- per maand – 74m2 – 4 kamers
Zonnig appartement met hoge ramen, authentieke details en glad gestuukte muren, een nieuwe keuken en nieuw sanitair.

Mauritsweg 57D – € 1.399,- per maand – 92m2 – 3 kamers
Volledig gerenoveerd appartement met een nieuwe keuken en badkamer, drie meter hoge plafonds en veel lichtinval.

Oude Binnenweg 119B 03 – € 1025,- per maand 57m2 – 2 kamers
Volledig gerenoveerd appartement met een nieuwe keuken en nieuw sanitair.

Meer informatie?

Een bezichtiging regel je via Woonstad Rotterdam. Hier vind je ook meer foto’s en de voorwaarden voor het huren van deze huurappartementen.

Vorig artikel ZOHO: nieuwe buurt voor wonen en ruimte voor creatieve makers
Volgend artikel Rust en ontspanning in het Stadscentrum