Wonen in Rotterdam
Nederlands English
Terug

Huren in historisch Scheepvaartkwartier Rotterdam

Huurappartementen vanaf 57m2 tot 104m2, met luxe keuken en moderne badkamer

Betaalbaar wonen in één van de mooiste wijken van Rotterdam? Statige panden, historische havens, groene parken en het centrum op loopafstand. Wat dacht je van het huren in het transformatieproject Van Vollenhoven in het Scheepvaartkwartier?

Huren in Van Vollenhoven

In het historische Scheepvaartkwartier, op de hoek van de Westzeedijk met de Van Vollenhovenstraat, staat sinds 2018 woongebouw Van Vollenhoven. Getransformeerd tot een hoogwaardige woonomgeving met ruim 209 appartementen. In Van Vollenhoven vind je hoogwaardig afgewerkte city lofts en ruime 2-kamer huurappartementen. De gestoffeerde appartementen variëren in grootte van 57m2 tot 104m2. Hiernaast zijn ze compleet uitgerust met een luxe keuken inclusief apparatuur en een moderne badkamer.

Bakstenen gevels en natuurstenen plinten geven het gebouw een klassieke uitstraling waardoor het naadloos past in de historische omgeving.

Door de vorm en indeling zijn alle lofts en appartementen ruimtelijk. Dit gevoel wordt versterkt door de toepassing van grote ramen tot aan de vloer. Bijna alle appartementen hebben een (Frans) balkon of terras. Van het uitzicht kan ook genoten worden op het ruime gezamenlijke dakterras op de vijfde etage.

Entree Van Vollenhoven – Scheepvaartkwartier

Keuken in huurappartement Van Vollenhoven

Historisch Scheepvaartkwartier

Het Scheepvaartkwartier is gelegen tussen de Erasmusburg en de Euromast en heeft een prachtige historische bebouwing. Vanwege het vele groen en het water is dit een zeer geliefd en uniek stukje Rotterdam. De appartementen zijn op loopafstand van de binnenstad, Museumpark en vele toprestaurants en stadsparken.

Sinds de opening van het Westelijk Handelsterrein is het een zeer geliefde plek om te eten, drinken en te dansen. In de oude pakhuizen zijn diverse restaurants en cafés gevestigd.

Het Park, verkozen tot het mooiste park van Rotterdam, ligt aan de voet van de Euromast. Het is een echte groene oase om te ontspannen en te ontsnappen aan de drukte van het stadscentrum. Ondanks dat het een heel bekend park is in Rotterdam, is het hier toch verrassend rustig. Genoeg ruimte dus om te wandelen en te picknicken.

Bereikbaarheid

Van Vollenhoven is centraal gelegen aan de rand van het centrum. De snelweg is uitstekend bereikbaar via de Maasboulevard, de Maastunnel of de Erasmusbrug. Reis je liever met het openbaar vervoer? In de directe omgeving bevinden zich de bus, metro, tram en watertaxi. Met het openbaar vervoer of met de fiets ben je zo op Rotterdam Centraal en kun je met de trein alle kanten op.

Huren in Van Vollenhoven?

Neem contact op met Atta Makelaars via 010 – 433 57 10 of via [email protected]. Je kan ook meer informatie vinden op de website.

Vorig artikel Een monumentale wandeling door het wonderschone Nieuwe Werk
Volgend artikel Blije huurders Little C